Search
Close this search box.

Nagradna igra! Preživite sobotni večer v družbi Tomice Banfića

To soboto bo v Slovenj Gradcu nastopil Tomica Banfić, mi pa vam v sodelovanju s Pivnico in picerijo Kuf’r ponujamo možnost, da se z njim srečate, fotografirate in podružite.

V Slovenj Gradcu se tudi v naslednjih dneh, v okviru Slovenjgraškega poletja, ki bo trajalo vse do konca avgusta, obeta pestro družabno dogajanje. Letos so se namreč organizatorji, Javni zavod Spotur in Mestna občina Slovenj Gradec, povezali z gostinskimi lokali v mestu in tako se je že in se še bo vsebinsko zelo raznolik program odvijal tudi na njihovih terasah oziroma na različnih lokacijah v mestu.

FOTO: Pop TV, oseben arhiv Tomica Banfić.

O tem, kako zanimivo in pestro dogajanje je bilo v Slovenj Gradcu minuli vikend smo že poročali. V petek, 28. 6. 2019, je bilo v atriju graščine Rotenturn kino na prostem, kjer smo si lahko ogledali film Zgodovina ljubezni. V soboto, 29. 6. 2019, pa smo si ogledali z oskarjem nagrajeni film Bohemian Rhapsody. Za kino na prostem je poskrbel Kulturni dom Slovenj Gradec. Pred hotelom Vabo pa je mestno jedro zaživelo ob nežnih melodijah skupine Kvatropirci … O čemer si si lahko podrobnosti preberete TUKAJ.

Finalist oddaje Slovenija ima talent PREMIERNO na Koroškem. Rezervirajte si mizo in začutite utrip mesta: Andjelina (051 430 471). Vstopnine ni.

Že ta konec tedna pa bodo popestritev vroče poletne noči med drugim poskrbeli tudi v Piceriji in pivnici Kuf’r, kjer boste lahko uživali ob zvokih mladega pevca z izjemnim glasom, ki smo ga podrobneje spoznali tudi v oddaji Slovenija ima talent, v kateri se je občinstvu prvič predstavil s pesmijo hrvaškega pevca Petra Graša in v polfinalu zapel pesem svojega največjega vzornika Tošeta Proeskega. V soboto, 6. julija, bo namreč v Kuf’ru nastopil Tomica Banfić.

FOTO: Pop TV, oseben arhiv Tomica Banfić.

Celoten seznam prireditev, ki se bodo odvile v poletnih mesecih v Slovenj Gradcu najdete TUKAJ

Picerija in pivnica Kuf’r je nastala iz imena Kuf’r pub, ki je bil odprt v Hotelu Slovenj Gradec od leta 2003 do 2007. Vsi se ga spominjamo po nepozabnih zabavah in prijetnem vzdušju. Nostalgija pa je ostala tudi v podjetju Vabo in od tod odločitev po ponovnem odprtju, tokrat s še boljšo ponudbo v domačem ambientu. V pivnici in piceriji Kuf’r vam ponujajo raznoliko ponudbo pic, burgerjev, steakov, perutničk, solatnih krožnikov in domačih sladic. Za vse tiste, ki pa radi uživate ob vrčku dobrega piva, pa imajo na voljo več kot 20 različnih vrst piv. V teh poletnih dneh pa se lahko pohvalijo tudi z odlično ledeno kavo.

Pivnica in picerija Kuf’r, ki se nahaja v centru Slovenj Gradca, vam po novem naročeno hrano dostavi na dom, v službo ali pa na želeno lokacijo. In to še ni vse, poleg tega lahko svoje naročilo oddate kar preko spleta, www.picerijakufr.si. Preprosto odkljukajte, kar želite naročiti, kdaj želite dostavo in zaključite nakup. Če pa vam je način naročanja preko telefona še vedno lažji, jih lahko pokličete tudi na telefonsko številko: (02) 883 98 80. Veseli pa bodo tudi vašega obiska pri njih, še posebej v poletnih mesecih, ko pripravljajo bogat spremljevalni program.


Si želite preživeti večer v družbi talentiranega pevca, potem pokukajte na našo Facebook stran, kjer najdete nagrado igro, ki smo jo za vas pripravili v sodelovanju s Pivnico in picerijo Kuf’r, v kateri vam ponujamo možnost, da se s Tomico Banfićem pred koncertom spoznate osebno, se z njim fotografirate, poklepetate in podružite.

Naj za konec še omenimo, da vas bo v juliju, in sicer v soboto, 13. julija, zabavala Žana, ob nedeljah bodo poskrbeli za najmlajše, ki bodo lahko uživali na napihljivih igralih ter se sladkali s palačinkami, sadnimi kupami in sladoledom. Za vas bo 19. julija prepevala Dunja Vrhovnik, v Slovenj Gradcu bo nastopila tudi Klapa Leut, skupina Mijav, Nuša Derenda …

Dogodki

To soboto bo v Slovenj Gradcu nastopil Tomica Banfić, mi pa vam v sodelovanju s Pivnico in picerijo Kuf’r ponujamo možnost, da se z njim srečate, fotografirate in podružite.