Search
Close this search box.

Nagradna igra! Podjetje G-team: »Kjer ima vsak šiv svojo zgodbo«. Podarjamo dve vstopnici za Petara Graša in hišne copate

Tokrat vam predstavljamo uspešno koroško podjetje G-team, v sodelovanju s katerim bomo nekomu od naših bralcev podarili tudi dve brezplačni vstopnici za koncert Petara Graša in Kvatropircev, ki bodo nastopili konec tedna na Prevaljah. Poleg dveh brezplačnih vstopnic pa bomo nekomu podarili tudi unikatne hišne copate za vso družino podjetja G-team, podjetja, »kjer ima vsak šiv svojo zgodbo«.

Naj spomnimo, da bo v okviru 33. Jesenskih srečanj na Prevaljah v nedeljo, 8. septembra 2019, koncert, na katerem bodo nastopili Petar Grašo in Kvatropirci, z malo sreče se bo nekdo od naših bralcev lahko koncerta udeležil brezplačno.

Za sodelovanje v nagradni igri všečkajte uradno Facebook stran podjetja G-team in v komentar označite, kdo bi bil najboljša družba na koncertu. Nagradno igro najdete TUKAJ.

Podjetje G-team z Raven na Koroškem predstavlja ekipa mladih ljudi, ki so zagnani, inovativni, in delujejo na vseh aktivnih področjih tapetništva. Kar pomeni, da ima vsak posameznik znanje na področjih demontaže, krojenja, modeliranja, šivanja in montaže. Seveda pa zaradi kvalitete in produktivnosti dela deluje vsak na maksimalno dveh področjih, so nam pojasnili v podjetju.

Izvedeli smo tudi, od kod izvira Ime G-team. Kot so nam pojasnili, izhaja ime podjetja iz dveh sklopov G, kot družinski priimek GLINIK in TEAM, kot ekipa. V podjetju namreč delujeta vsaj dva družinska člana, prav tako je tega deležna ekipa, brez katere seveda ime ne bi predstavljalo svojega namena. Na področju tapetništva imajo skupaj 19-let delovnih izkušenj, v vseh teh letih delovanja so dobili mnoge priložnosti, pohvale in tudi kritike, ki jim dajejo še dodaten zagon in spodbudo za naprej ter iskanje novih izboljšav …

Glavna dejavnost podjetja je prenova osebnih in tovornih vozil,

Delujejo na področjih avtomobilizma, njihova glavna dejavnost je prenova osebnih in tovornih vozil, nautike, hišne opreme (sedežne garniture, pisarniške stole, kuhinjske stole, postelje …) ne le obnove, ampak tudi predelave notranjosti na vse možne načine. Obseg delovanja pa želijo razširiti nad celotno Evropo.

Posebno pozornost namenjajo predelavi vozil. Kot so pojasnili, se lahko vaše tovorno vozilo spremeni v potovalnik v zgolj 15. dneh. Pri čemer upoštevajo vaše zahteve, pri posegu homologacija ni potrebna, daj predelna stena ostaja, vaše vsakdanje vozilo pa pridobi dodatni pomen. Več o predeavi si lahko preberete TUKAJ.

»Kjer ima vsak šiv svojo zgodbo«.

»Vsaka stranka je za nas edinstvena prav tako kot njen izdelek, zato vsaki stranki priporočamo najboljšo ceno in kvaliteto na podlagi njihovih zahtev. Vsaki stranki omogočamo, da je izvedba unikat, kar pomeni, da enaka kombinacija ne bo vgrajena v drugo vozilo,« pa je poudaril direktor podjetja Marjan Glinik.

Obiščete jih lahko vsak dan, od ponedeljka do petka, med 7.00 in 18.00, ob sobotah pa so vam na razpolago med 8.00 in 12. uro. Najdete jih na naslovu Dobja vas 253, Ravne na Koroškem, več o samem delovanju podjetja in njihovi široki ponudbi pa si lahko pogledate tudi na spletni strani https://www.gteam.si/.

Dogodki