Nagradna igra! Na Prevalje prihaja Petar Grašo. Bi se želeli z njim osebno srečati in fotografirati, se koncerta udeležiti brezplačno?

Na Prevaljah bo 8. septembra 2019 nastopil eden najbolj popularnih izvajalcev na območju nekdanje Jugoslavije, Petar Grašo.
Na Prevaljah bo v okviru Jesenskih srečanj nastopil tudi Petar Grašo. Sodelujte v nagradni igri in z malo sreče se boste koncerta udeležili brezplačno, lahko pa se boste z njim tudi osebno spoznali in fotografirali.

V Športni dvorani Prevalje bo v okviru 33. Jesenskih srečanj na Prevaljah v nedeljo, 8. septembra 2019 koncert na katerem bo nastopil hrvaški pevec Petar Grašo in Kvatropirci.

Petar Grašo, ki zadnja leta z vsakim novim “singlom” podira rekorde in kraljuje na glasbenih lestvicah, prihaja na Prevalje. Pripravil bo nepozaben glasbeni spektakel za vse generacije. Na koncertu ne bodo manjkali tako aktualni hiti kot njegove največje uspešnice, ki jih je ustvaril tekom kariere: Ako te pitaju, Voli me, Moje Zlato, Ko nam brani, Šporke riči, Jedina, ’92, Volim i postojim…

Za skladbo “Ako te pitaju” je Petar Grašo dobil nagrado za najboljšo moško vokalno izvedbo, razglašena je bila za Pesem leta. Videospot zanjo pa si je ogledalo več kot 35 milijonov ljudi.

Na koncertu bodo nastopili tudi Kvatropirci, ki s svojim glasom zadovoljijo še najbolj zahtevne poslušalce. Za člane Kvartopircev pravijo: “Kvatropirci zagotovo veliko obetajo, še posebej pa se jih vedno razveselijo predstavnice nežnejšega spola, saj fantje poleg glasbenega talenta tudi odlično izgledajo.” Njihova priljubljenost se v zadnjem času hitro vzpenja, na svojih koncertih pa publika napolni prostor do zadnjega kotička. Fantom smo lahko prisluhnili prejšnji mesec v Slovenj Gradcu, kjer smo pred Hotelom Vabo uživali ob zvokih kitare in štiriglasnega petja. Kako je bilo si lahko pogledate TUKAJ.

Kvatropirci prihajajo na Prevalje.
Kvatropirci so si letos na Melodijah morja in sonca s pesmijo “Veter je vel” pripeli 2. mesto po izboru strokovne žirije.

Vstopnice za koncert v predprodaji znašajo 20,00. Število kart je omejeno, zato si svojo vstopnico zagotovite čimprej. Kupite jo lahko na naslednjih prodajnih mestih:

  • Kuf’r pub // Hotel Slovenj Gradec (Slovenj Gradec),
  • Cvetličarna Iksija (Prevalje),
  • KOMA bar (Ravne na Koroškem, Slovenj Gradec),
  • Cvetličarna Peruš (Dravograd).

Za vas smo v sodelovanju s podjetjem VABO pripravili nagradno igro. Če želite na koncert brezplačno in preživeti večer v družbi simpatičnega pevca, pokukajte na našo Facebook stran, kjer najdete nagradno igro. Z malo sreče lahko osvojite brezplačno vstopnico za vas in vašo prijateljico oziroma prijatelja ter osebno spoznate Petara Graša, z njim poklepetate in se fotografirate.

V začetku marca letos je Petar predstavil novo pesem z videospotom Voli me, ki je samo v enem tednu na Youtubu dosegla več kot milijon ogledov in se povzpela na 1. mesto lestvice HR Top 40.

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila