Search
Close this search box.

Nagradna igra! Na Ravnah pripravljajo nepozaben Koroški otroški festival. Osvojite brezplačno celodnevno kopanje za vso družino (FOTO)

Med 17. in 25. avgustom 2018 se bodo na Ravnah odvijali 18. Ravenski dnevi. Poleg že tradicionalnega šotorskega dogajanja je organizator letos poskrbel za druge kulturne, športne in izobraževalne prireditve, na svoj račun pa bodo prišli tudi najmlajši.

Uživali boste lahko tudi na napihljivih igralih.

V okviru Ravenskih dni bo namreč tudi letos v parku na Ravnah na Koroškem pestro dogajanje za najmlajše nadobudneže, kjer se bo v nedeljo, 18. avgusta, od 15. ure naprej odvijal Koroški otroški festival. Poskrbljeno pa bo tudi za vse adrenalinske navdušence.

Gasilci PGD Ravne na Koroškem bodo poskrbeli za igrive trenutke z vodo in peno, zato rezervna oblačila ne bodo odveč.

Zvrstile se bodo številne športne in ustvarjalne delavnice s poslikavo obrazov, otroci si bodo lahko ogledali čarovniško predstavo, se vozili z gasilsko lestvijo, plezali, skakali po napihljivih gradovih, se kotalili v velikanskih žogah (žogah za zorbing), dogajalo pa se bo še marsikaj drugega. Med drugim bo ob 18.00 v parku tudi zabava z Vilo Ekseno in superjunaki.

Najmlajši se bodo lahko preizkusili tudi v vožnji z avtomobilčki.

Vse dejavnosti bodo brezplačne. Organizatorji pa obljubljajo obilico zabave za najmlajše, tistim malo starejšim pa ponujajo priložnost, da spet poiščejo otroka v sebi. V primeru dežja prireditev odpade.

Ob 16. uri bo na ogled predstavitev zanimivih kinoloških disciplin. Razigrani psički bodo pokazali najrazličnejše zabavne trike.

Prijazne in kreativne članice DPMŽ Koroške bodo s poslikavami obrazov najmlajših narisale nasmehe.

V sodelovanju z ZKŠTM pripravljamo tudi NAGRADNO IGRO. Obiščite našo Facebook stran in z malo sreče bo celodnevno družinsko kopanje na bazenu na Ravnah za vso družino vaše. Žrebamo v nedeljo, 18. avgusta, ob 20. uri.

Dogodki