Search
Close this search box.

Na večerih s KUL Ludkom je še posebej KUL

KMKC Kompleks vedno prisluhne tudi željam obiskovalcev in prav tam so v letošnjem koledarskem letu pričeli s prirejanjem večerov družabnih iger, do sedaj so bili na sporedu štirje takšni dogodki (6. januarja, 2. marca, 13. oktobra in 1. decembra), vsi so potekali v sodelovanju z društvom KUL Ludek.

KUL Ludek (s polnim imenom Klub uporabnikov ludoteke) je sicer društvo, katerega poslanstvo je negovanje igralne kulture v vsej svoji pestrosti. Z bogatim izborom namiznih in družabnih iger za otroke in mladostnike, družine, pa tudi starejše, omogočajo zanimivo alternativo, z dodano pedagoško vrednostjo, za igrivo, nasmejano in poučno preživljanje prostega časa.

Na vseh večerih je bilo poskrbljeno za obilico zabave, KUL Ludek je ponudil veliko izbiro družabnih iger, tako poznanih kot nekoliko manj poznanih, ob tem pa se je bilo mogoče tudi okrepčati s toplimi sendviči in pijačo.

Tokratni večer pa je imel nekoliko bolj tekmovalno noto, saj je med drugim potekal turnir v družabni igri Catan, ki je bila po vsem svetu že večkrat nagrajena za najboljšo družabno namizno igro. Načrtovani so bili trije krogi in še en dodaten s štirimi tekmovalci, ki bi prejeli največje število zmagovalnih točk, vendar je zaradi pomanjkanja časa prišlo zgolj do enega kroga, nagrade pa so bile podeljene tako zmagovalcem kot poražencem.

Kako smo se na večeru zabavali si lahko ogledate v spodnji galeriji, naslednjič pa ste globoko vabljeni tudi vi.

 

 

 

 

Dogodki