Na Ravnah že v polnem teku gradnja resorta z glamping in luksuznimi hiškami

Kot kaže se je na Ravnah na Koroškem že začela gradnja turističnega produkta, katerega investitor je podjetje G-team Tapetništvo. Kot je znano bodo v resortu tri luksuzne in tri glamping hiške, možnosti za aktivnosti in izlete obiskovalcev pa bo ogromno.
179133665_970345540472169_4310540591508819799_n

Natura Fina Resort bo lociran na samem začetku Poseke, v resortu pa bodo tri bolj luksuzne hiške, v vsaki bodo možne nastanitve do šest oseb. Imele bodo svojo kuhinjo, spalnico, wc, predprostor in teraso. V resortu bodo še tri glamping hiške, ki bodo izdelane iz eko lesa. Hišice bodo za dve osebi, imele bodo tudi predsobo in teraso. Za glamping hiške bo zgrajena tudi posebej enota z wc-jem in tuši. Sam glamping se bo nahajal 30 metrov stran od smučišča, zraven bo tudi odprt bife z veliko teraso.

V sklopu nastanitev bodo ponudili tudi dodatne storitve in različne aktivnosti, pohodništvo, kolesarjanje … Na voljo bodo animacije za otroke. Obiskovalci, ki bodo nastanjeni v Natura Fina Resortu bodo lahko koristili tudi vse dejavnosti ZKŠTM (fitnes, savne, bazen …).

Več informacij kmalu.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.