Search
Close this search box.

Na Ravnah spet na delu vandali. Tokrat je bilo tarča napada nogometno igrišče

Pred dobre pol leta smo pisali o tem, da so se vandali spravili na takrat nov balon na letnem bazenu na Ravnah. Tokrat so se spravili na gole.

Naj spomnimo, da sta Zavod za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti Ravne na Koroškem ter Občina Ravne na Koroškem oktobra lani, v vrednosti 132.000 evrov pridobila nov balon na letnem bazenu, ki so ga čez dobre štiri mesece deloma uničili vandali in sicer tako, da so prerezali del balona.

Vandali pa so bili zopet na delu, saj so na nogometnem igrišču z umetno travo poškodovali gole.

Nezadovoljstvo in zgražanje nad dejanjem sta na Facebooku izrazila tudi direktor ZKŠTM Aleš Logar in Tadej Breznik, ki sta hkrati pojasnila, da bodo vadbe sedaj motene. Vandali pa so z dejanjem povzročili tudi dodatne nepotrebne stroške.

Vandali so bili zopet na delu.

Leta 2011 se je na bivšem asfaltnem rokometnem igrišču pridobil nov objekt – nogometno igrišče z umetno travo. Namenjeno je vsem generacijam, še posebej veliko pa pomeni Koroškemu nogometnemu klubu Fužinar.

Podrobnosti in ocena škode še sledijo.

ZKŠTM pa se že pripravlja na jutrišnji Festival Guštanj, kjer bodo nastopili: ansambel Kvinta, ansambel Gregorja Kobala, ansambel Marka Gostenčnika, ansambel Opoj, ansambel Roka Kastelca, ansambel Toni, ansambel Jug, Extra kvintet, Srčni muzikanti.

Dogodki