Search
Close this search box.

Na Ravnah se bo danes odvila šesta epizoda BOOM Living Room pokalice s predstavitvijo dveh novih albumov

Okrepčevalnica Vida, ki se nahaja v Tuš centru Ravne na Koroškem, v drugem nadstropju, vabi danes, 20. 9. 2019, od 22. ure naprej na glasbeno obarvan večer. Dnevna soba studio bo namreč predstavila šesto epizodo BOOM Living Room pokalice, ki je tudi posebna. Prvič bodo na istem dogodku predstavili dva nova izdelka.

Dnevna soba Studio (Living Room), rap skupina, Studio in kulturno društvo s 6 člani (Marko Marin-NiGhT(M), Grega Rutnik Miškovič-Grex, Ivan Razbornik-Ivč, Gorazd Čekon-Čiko, Kevin Rozman-Scout, Kevin Gros-Zero) bodo danes z vami na Ravnah, kjer bosta njihova člana Ivč in Scout občinstvu predstavila pesmi iz njunih albumov.

Ivan Razbornik, bolje poznan kot IVČ, ki ga nekateri poznate po vrhunski kavi, nekateri preko družine ali prijateljev, a največ sledilcev ga najbolje pozna po vseh alkoholnih zgodbicah, ki jih je posredno ali neposredno preživel z vami. Ker je dobil dober »feedback od mixtape Ivčtape«, se je odločil, da vam postreže s prvim albumom IVČTAPE volume 2, ki ima kar 20 komadov.


“Poet ekipe, ki skrbi, da našim poslušalcem ne počivajo možgani. Glasbenik po genih, saj je tudi njegov prednik glasbeni navdušenec. Tudi on je prisoten v glasbenem svetu že od majhnih nog. Začelo se je z glasbeno šolo, nadaljeval je z vlogo bobnarja v rock bandu s prijatelji, trenutno pa sledi poti liričnega poeta in hrusta mikrofone,” pa so o Ivču zapisali na spletni strani http://www.livingroomstudio.si zapisali člani skupine.

Kot navajajo na spletni strani skupine, je Kevin Rozman mlada kri, najnovejši član in tudi najbolj zagnan. Kot večina tudi on ni videl veliko sonca, medtem ko je odraščal in se je zato obrnil v glasbo. Njegovi začetki so bili v osnovni šoli s petjem in igranjem kitare, z leti in grami substanc pa se je njegova strast obrnila na pisanje rap lirik v domačem in angleškem jeziku.

Torej vabljeni v Okrepčevalnico Vida, kjer se obeta žur do jutranjih ur, z vami bo tudi DJ Zeli.

Vir: Okrepčevalnica Vida in Dnevna soba studio

Dogodki