Na Ravnah poskus vloma v lokal, v Črni policisti zasegli osebno vozilo

Od obravnavanega dogajanja na območju PU Celje izpostavljajo na Koroškem poskus vloma v gostinski lokal in zaseg vozila vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola.
20190518_094330

Na območju Policijske uprave Celje je bilo včeraj razmeroma mirno. Od obravnavanega dogajanja izpostavljajo na Koroškem poskus vloma v gostinski lokal in zaseg vozila.

Zaseg vozila – Črna na Koroškem

Kot so sporočili iz PU Celje, so na območju Črne na Koroškem včeraj zasegli vozilo vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in močno pod vplivom alkohola. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel v krvi skoraj dva promila alkohola.

Ob tej priložnosti policisti znova opozarjajo vse udeležence cestnega prometa, da je alkohol v prometu zelo nevaren. Skoraj polovico letošnjih smrtnih prometnih nesreč na območju PU Celje so povzročili udeleženci, ki so bili pod vplivom alkohola, tako vozniki kot tudi pešci.

Vlom v gostinski lokal – Ravne na Koroškem

Danes, okoli pol štirih zjutraj, so bili policisti obveščeni o poskusu vloma v gostinski lokal na Ravnah na Koroškem. Storilec, ki ga je najverjetneje pregnal alarm, ki se je sprožil, je poskušal v lokal vlomiti skozi okno.

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.