Search
Close this search box.

Na Prevalje prihajajo Kvatropirci, ki vas bodo očarali s svojim glasom in stasom

September je tu in kmalu se bodo na Prevaljah pričela 33. Jesenska srečanja. Tudi letos so pripravili pestro dogajanje in nastope vrhunskih glasbenih izvajalcev za vse okuse. Že v nedeljo, 8. septembra 2019 bo koncert na katerem bo nastopil hrvaški pevec Petar Grašo in Kvatropirci. Pohitite z nakupom vstopnic, saj jih je na voljo še zelo malo.

Na koncertu bodo poleg enega izmed najbolj popularnih izvajalcev na območju nekdanje Jugoslavije, Petara Graša nastopili tudi Kvatropirci, ki s svojim glasom zadovoljijo še najbolj zahtevne poslušalce. Za člane Kvartopircev pravijo: “Kvatropirci zagotovo veliko obetajo, še posebej pa se jih vedno razveselijo predstavnice nežnejšega spola, saj fantje poleg glasbenega talenta tudi odlično izgledajo.” Njihova priljubljenost se v zadnjem času hitro vzpenja, na svojih koncertih pa publika napolni prostor do zadnjega kotička. Fantom smo lahko med poletjem prisluhnili v Slovenj Gradcu, kjer smo pred Hotelom Vabo uživali ob zvokih kitare in štiriglasnega petja. Kako je bilo si lahko pogledate TUKAJ.

Kvatropirci so sodelovali že s številnimi slovenskimi in tujimi glasbeniki, med njimi s Heleno Blagne, Manco Špik, Evo Boto, Modrijani, Erosi, Ognjenimi muzikanti, Klapo Šufit, Klapo Kampanel, Klapo Bonaca, Tomislavom Braličem in Klapo Intrade, Kranjci in mnogimi drugimi.

Tako se sliši, ko Kvatropirci zapojejo pesem Petara Graša.

Na voljo so še zadnje vstopnice za veliki koncert, ki bo v Športni dvorani OŠ Prevalje. Število kart je omejeno, zato si svojo vstopnico zagotovite čimprej. Kupite jo lahko na naslednjih prodajnih mestih:

  • Kuf’r pub // Hotel Slovenj Gradec (Slovenj Gradec),
  • Cvetličarna Iksija (Prevalje),
  • KOMA bar (Ravne na Koroškem, Slovenj Gradec),
  • Cvetličarna Peruš (Dravograd).
Leta 2016 so skupaj z Manco Špik na Melodijah morja in sonca dobili nagrado občinstva za pesem Pesem.
Pohitite z nakupom vstopnic, saj jih je na voljo le še nekaj.

Z malo sreče pa si lahko zagotovite brezplačni vstopnici za veliki koncert. Z uspešnim koroškim podjetje G-team, bomo nekomu od naših bralcev podarili dve brezplačni vstopnici za koncert Petara Graša in Kvatropircev, ki bodo nastopili konec tedna na Prevaljah. Poleg dveh brezplačnih vstopnic pa bomo nekomu podarili tudi unikatne hišne copate za vso družino podjetja G-team, podjetja, »kjer ima vsak šiv svojo zgodbo«. Več si preberite TUKAJ.

Za sodelovanje v nagradni igri všečkajte uradno Facebook stran podjetja G-team in v komentar označite, kdo bi bil najboljša družba na koncertu. Nagradno igro najdete TUKAJ.

Dogodki