Na Prevaljah pripravljajo že šesto tekmovanje v pripravi jedi na žlico

V soboto, 11. septembra 2021, bo na Prevaljah potekalo tekmovanje v kuhanju jedi na žlico – Keltova žlica 2021, ki ga že šestič zapored v okviru jesenskih srečanj na Prevaljah organizira Športno društvo Kelt Prevalje.
20180907_124936

Pred lokalom Kelt pub je konec avgusta potekalo največji “pizza” dogodek v Sloveniji, tekmovanje v pripravi pic. To soboto pa se bodo ob 10. uri na isti lokaciji zbrali udeleženci tekmovanja v pripravi jedi na žlico.

Organizatorji k sodelovanju vabijo kuharske ekipe in preizkuševalce, da se jim pridružite na tradicionalni Keltovi žlici, kjer boste skupaj ustvarili čudovit, pester, družaben, predvsem pa okusen dogodek. Pri tem pa dodajajo, da boste lahko obiskovalci od 12. ure naprej lahko poskusili vsaj 8 različnih jedi na žlico. Prijave ekip pa so še vedno možne na 041 268 838.

Po njihovih besedah se je prireditev dobro prijela, tako med sodelujočimi kuharji kot tudi obiskovalci, saj je obojih iz leta v leto več. “Ekipe se dogodka udeležijo predvsem zaradi druženja in uživanja ob kuhanju različnih kulinaričnih dobrot, kot motivacija pa jim je zagotovo tudi to, da po končani prireditvi vse ekipe prejmejo tudi sredstva, da si z njim pokrijejo stroške priprave jedi. Obiskovalci pa z veseljem poskusijo kakšno novo jed, pa še kosila jim na ta dan ni potrebno kuhati doma.”

Seveda pa bodo na Prevaljah tudi letos, ob pomoči vaših glasov, razglasili najboljšo ekipo v pripravi Keltove žlice 2021. Več o dogodku najdete TUKAJ.

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.