Search
Close this search box.

Na Prevaljah pripravljajo tekmovanje v peki pic. Zmagovalno ekipo bo izbralo občinstvo

Na Prevaljah se bo to soboto. 27. avgusta, odvila še ena zanimiva prireditev, in sicer Kelt pub Pizza Cup 2022.

Kelt pub je sicer prepoznaven po organizaciji prireditve Keltova žlica, ki jo bodo člani Športnega društva Kelt Prevalje tudi letos pripravili v okviru jesenskih srečanj na Prevaljah, že to soboto pa vas vabijo, da se jim pridružite na največjem “pizza” dogodku v Sloveniji, ki ga tokrat pripravljajo drugič.

Preberite tudi: Koroški čilisti spekli najboljšo pico (FOTO)

Tekmovanje v peki pic se bo odvijalo pred lokalom Kelt pub na Prevaljah, udeležite se ga pa lahko tako amaterski kot profesionalni picopeki. Pogoj za sodelovanje je lastna peč na plin ali pelete (ne-električna). Kot nam je povedal organizator dogodka Denis Dretnik, je bil dogodek lansko leto dobro sprejet tako med picopeki kot tudi obiskovalci, ki so uživali v božanskih okusih različnih pic, tudi brezglutenskih. Zato so se organizatorji odločili, da dogodek ponovijo in ponovno poskrbijo za kulinarično razvajanje vaših brbončic.

Prijave ekip so še vedno možne na telefonsko številko 041 268 838. Več o dogodku najdete TUKAJ.

S pripravo prostora in peko pic bodo udeleženci tekmovanja začeli okoli 10. ure. Po besedah organizatorjev bo vsaka ekipa pripravila od 15 do 20 pic, obiskovalci pa se boste lahko z njimi od 12. ure naprej okrepčali in z glasovnico podelili oceno najboljšim. Udeležence tekmovanja čakajo tudi lepe nagrade.

Dogodki