Search
Close this search box.

Na Prevaljah bomo spomine na tople poletne dni in morje obujali ob prepevanju Petara Graša

September je tu in kmalu se bodo na Prevaljah pričela 33. Jesenska srečanja. Tudi letos so pripravili pestro dogajanje in nastope vrhunskih glasbenih izvajalcev za vse okuse. Že v nedeljo, 8. septembra 2019 bo koncert na katerem bo nastopil hrvaški pevec Petar Grašo in Kvatropirci. Pohitite z nakupom vstopnic, saj jih je na voljo še zelo malo.

Petar Grašo, ki zadnja leta z vsakim novim “singlom” podira rekorde in kraljuje na glasbenih lestvicah, prihaja na Prevalje. Pripravil bo nepozaben koncert, veliki glasbeni spektakel za vse generacije. Na koncertu ne bodo manjkali tako aktualni hiti kot njegove največje uspešnice, ki jih je ustvaril tekom kariere: Ako te pitaju, Voli me, Moje Zlato, Ko nam brani, Šporke riči, Jedina, ’92, Volim i postojim…

Na Prevaljah bo 8. septembra 2019 nastopil Petar Grašo.

Na voljo so še zadnje vstopnice za veliki koncert, ki bo v Športni dvorani OŠ Prevalje. Število kart je omejeno, zato si svojo vstopnico zagotovite čimprej. Kupite jo lahko na naslednjih prodajnih mestih:

  • Kuf’r pub // Hotel Slovenj Gradec (Slovenj Gradec),
  • Cvetličarna Iksija (Prevalje),
  • KOMA bar (Ravne na Koroškem, Slovenj Gradec),
  • Cvetličarna Peruš (Dravograd).
Pohitite in si zagotovite svojo vstopnico za veliki koncert Petara Graša in Kvatropircev.
Petar Grašo prihaja na Prevalje.

Z malo sreče pa si lahko zagotovite brezplačni vstopnici za veliki koncert. Z uspešnim koroškim podjetje G-team, bomo nekomu od naših bralcev podarili dve brezplačni vstopnici za koncert Petara Graša in Kvatropircev, ki bodo nastopili konec tedna na Prevaljah. Poleg dveh brezplačnih vstopnic pa bomo nekomu podarili tudi unikatne hišne copate za vso družino podjetja G-team, podjetja, »kjer ima vsak šiv svojo zgodbo«. Več si preberite TUKAJ.

Za sodelovanje v nagradni igri všečkajte uradno Facebook stran podjetja G-team in v komentar označite, kdo bi bil najboljša družba na koncertu. Nagradno igro najdete TUKAJ.