Search
Close this search box.

Na območju Prevalj prekinjena dobava pitne vode

Iz Občine Prevalj sporočajo, da ni vode na območju Leš, Nicine, Starih sledi in Glavarstva.

Iz Občine Prevalj obveščajo občanke in občane o naslednjih pomembnih informacij.

Zaradi plazu na cesti Prevalje – Leše in posledično poškodbe vodovoda ni vode na območju Leš, Nicine, Starih sledi in Glavarstva.

Lekarna Prevalje obvešča vse občanke in občane, da so odprti po rednem delovnem času.

V prihodnjih dneh bo organiziran odvoz mulja ter uničenih stvari iz pred stanovanjskih objektov. Prosimo, da stvari odložite na primerno mesto, bližje cesti, da bo omogočen odvoz.

Odvoz se bo prioritetno vršil po ulicah in ne po posameznih objektih. V kolikor imate možnost, pa lahko sami stvari odložite na travnik za Sparom.

Prosijo tudi, da v kolikor še niste, prosijo, da z območja ulic ter cest umaknete svoje avtomobile, da bo omogočen prevoz s tovornimi vozili.

CSD Koroška obvešča vse uporabnike, da zaradi trenutnih razmer, s katerimi se soočamo v koroški regiji, občane koroških občin seznanjamo, da se lahko obrnejo na Center za socialno delo Koroška, kjer lahko pridobijo vse informacije o možnih oblikah pomoči, zaradi morebitnih osebnih stisk in nastale škode ob naravni nesreči.

Med drugim lahko materialno ogroženi posamezniki in družine, ki ne razpolagajo z lastnimi sredstvi za kritje stroškov, nastalih zaradi naravne nesreče ali višje sile, uveljavljajo pravico do izredne denarne socialne pomoči. Pomoč se lahko dodeli za urejanje osnovnih bivanjskih razmer.

Vse podrobnejše informacije lahko pridobite na enotah centra v Dravogradu, Radljah ob Dravi, na Ravnah na Koroškem in v Slovenj Gradcu kadarkoli v poslovnem času, in sicer ob ponedeljkih, torkih in četrtkih od 7.00 do 15.00 ure, ob sredah od 7.00 do 17.00 ure in ob petkih od 7.00 do 13.00 ure.

Vir: Občina Ravne

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
123
123
8 mesecev nazaj

Vode ni tudi drugod po Prevaljah, ne samo na omenjenih lokacijah…

Dogodki

Iz Občine Prevalj sporočajo, da ni vode na območju Leš, Nicine, Starih sledi in Glavarstva.