Search
Close this search box.

Na MO Slovenj Gradec so poskrbeli za kadrovsko okrepitev na urbanističnem področju

Mestna občina Slovenj Gradec se je v mesecu juniju, po mnogih letih, kadrovsko okrepila v Oddelku za prostor, varstvo okolja in gospodarjenje z občinskim premoženjem, so v sporočilu za javnost zapisali na spletni strani občine.

V obrazložitvi so navedli: »Po upokojitvi sodelavca je bilo nujno potrebno zapolniti kadrovske potrebe te pomembne strokovne službe, zaradi česar smo že v mesecu februarju objavili razpis za uradniško delovno mesto podsekretarja za urejanje prostora, ki smo ga zaključili v mesecu marcu in na razpisano delovno mesto sprejeli novo sodelavko, Martino Jeseničnik, univ. dipl. ing. arh.«

»Njeno delo, poleg ostalega, obsega pomoč pri vodenju strokovnih nalog na področju načrtovanja prost. razvoja občine in posegov v prostor, opravljanje nalog občinskega urbanista, organiziranje in vodenje postopkov obravnave prostorskih aktov, koordinacijo, izvajanje nalog, povezanih s pripravo strokovnih podlag na področju načrtovanja prostora, v času uradnih ur in ob predhodnem dogovoru termina, pa bo tudi svetovala občanom pri razumevanju sprejetih veljavnih prostorskih aktov,« še navajajo na spletni strani MO Slovenj Gradec.

Kontaktne podatke od Tine Jeseničnik, univ. dipl. ing. arh., podsekretarke za urejanje prostora na MO Slovenj Gradec najdete TUKAJ.

Vir: MO Slovenj Gradec

Dogodki