Search
Close this search box.

Na Koroškem testiranje s hitrimi antigenskimi testi najcenejše v Radljah in na Ravnah

Testiranje s hitrimi antigenskimi testi je z določenimi izjemami od ponedeljka, 23. avgusta, plačljivo. Cene testiranja se med zdravstvenimi domovi razlikujejo, ponekod je možno plačilo le z bančno kartico.

Kot smo že poročali na našem spletnem portalu, so cene testiranj s hitrimi antigenskimi testi med izvajalci različne. V prispevku, ki ga najdete TUKAJ, je bilo navedeno, da cena v ZD Radlje znaša 12 evrov, zdaj pa so na spletni strani ZD spremenili ceno in ta znaša 9,5 evra, enako kot na Ravnah, kjer ob pripravi našega prvega prispevka cena testiranja še ni bila navedena. V ZD Slovenj Gradec in ZD Dravograd pa boste za test odšteli 12 evrov.

ZD Ravne na Koroškem

Termini testiranja s hitrimi antigenskimi testi:

  • od ponedeljka do petka med 10. in 14. uro
  • nedelja med 7. in 10. uro

Cena testiranja znaša 9,50€ . Potrdila izdajajo tudi v angleškem jeziku. Več informacij najdete TUKAJ.

ZD Slovenj Gradec

V Slovenj Gradcu bodo testiranje od 1. 9. 2021 izvajali v MKC Slovenj Gradec (Ozare 18).

Cena za testiranje znaša 12€, možnost plačila samo s plačilno kartico. V primeru, da je plačnik podjetje je potrebno predhodno poslati naročilnico v Zdravstveni dom Slovenj Gradec. Naročilnico pošljite na e-poštni naslov sprejemna@zd-sg.si. Več informacij najdete TUKAJ.

ZD Dravograd

Na spletni strani ZD Dravograd pa so navedli, da cena testa znaša 12 eur. V primeru, da je plačnik testiranja delodajalec na to opozorite pred samo izvedbo testiranja, ter predložite naročilnico. Več informacij najdete TUKAJ.

ZD Radlje ob Dravi

Termini za testiranje s hitrimi antigenskimi testi (HAGT) od 23.8.2021 dalje:

DAN:ČAS ODVZEMOV:                          
ponedeljek       od 5.30 do 9.00
torekod 7.00 do 9.00
sredaod 5.30 do 9.00
četrtekod 7.00 do 9.00
petekod 5.30 do 9.00

Testiranje poteka v Zdravstvenem domu Radlje ob Dravi (na parkirišču za stavbo zdravstvenega doma). Na testiranje naj pridejo zdrave osebe. S seboj prinesejo zdravstveno kartico in osebni dokument. Naročiti se ni potrebno. Cena samoplačniškega testiranja s hitrim testom (HAT) znaša 9,50 €. Več informacij najdete TUKAJ.

Testiranje s hitrimi antigenskimi testi je z določenimi izjemami od ponedeljka, 23. avgusta, plačljivo. Cene testiranja se med zdravstvenimi domovi razlikujejo, ponekod je možno plačilo le z bančno kartico.