Na Kopah vas čaka nora zabava tudi ta konec tedna

Najbolj party smučišče v Sloveniji torej zabavo v novem letu stopnjuje že ta konec tedna - ne zamudite in se skupaj z njimi poveselite.
Zvita Feltna jutri na Kopah.

Jutri, v soboto, 7. januarja, od 20. ure vas bo zabavala zasedba Zvita Feltna. Štiričlanska glasbena zasedba deluje že od leta 2006. V zgodovini skupine se je zamenjalo že kar 25 članov, kar je svojevrsten rekord na slovenski glasbeni sceni, prav z vsemi pa so ohranili prijateljske odnose.

V današnji zasedbi delujejo od leta 2015 in prav v tem obdobju so doživeli tudi največje uspehe. Ime je skupini nadel njen ustanovitelj Andrej Gec, bivši voznik rally-ja.

Kljub svoji mladosti imajo fantje za seboj že ogromno nastopov na različnih dogodkih, kot so veselice, študentske zabave, poroke, rojstni dnevi, maturantski plesi ipd. Ker žanrsko niso posebej opredeljeni so primerni za skorajda vsako publiko. Igrajo več različnih glasbenih zvrsti (pop, rock, narodnozabavna, dance itd.).

Poznani so po dobrih žurih in neutrudni energiji. Za še bolj visoko temperaturo pa bo skrbel tudi najbolj vroč DJ Ney na Koroškem.

Več informacij dogajanju in ponudbi na Kopah najdete: TUKAJ

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije