Search
Close this search box.

Na Kopah vas bo ponovno zabaval Dejan Vunjak

Na Kopah v času zimske sezone gostijo številne domače in tuje glasbene goste. Tudi letos so pripravili zelo bogat program, vsi dogodki pa so brez vstopnine.

S pestrim programom v Holcer pubu so pričeli decemba z velikim ski openingom, ko so nastopili člani skupine Zvita feltna in Jelena Rozga. V decembru so vas zabavali še Ines Erbus, Modrijani, Grupa Vigor, Poskočni muzikanti, Učiteljice in še mnogi drugi.

Pripravili tudi veliko silvestrovanje z ansamblom Okej, še pred tem pa so posrkbeli za posebno silvestrsko večerjo, kjer ste lahko uživali ob kulinariki, ki jo ponujajo. Po novem letu pa so poleg pestrega programa nastopajočih (Rock Partizani, Jasmin Stavros, Dejan Vunjak, Mambo Kings) pripravili poseben večer za ženske, saj so na Kopah nastopili slači fantje z vrhunskim šovom Total Knockout.

Tudi februarja je bilo zanimivo, saj so nastopili Gadi, Domenica, Nina Donelli… za Valentinovo vas je grel Davor Borno.

V soboto, 7. marca 2020 pa na Kope ponovno prihaja Dejan Vunjak, pevec, ki mu je bila glasba tako rekoč položena v zibelko.


Na voljo pa je tudi LAST MINUTE ponudba za ta vikend: v soboto in nedeljo so na voljo samo še 3 proste sobe. 1x nočitev z zajtrkom 35 EUR/oseba (sobe s kopalnico) in 25 EUR/oseba (brez kopalnice). Rezervacije: rezervacije@kope.si // +386 (0)2 88 39 850.

Pri njih pa si lahko smučarsko opremo tudi izposodite, v ponudbi pa najdete tudi smučarske tečaje, ki jih izvaja Nitro Kope. Lahko jim pišete na info@nitro-kope.com ali jih pokličete na 041 246 238.

Na Kope vsako leto prihajajo smučarji iz celotne Slovenije, veliko smučarjev pa prihaja tudi iz sosednje Hrvaške, Madžarske, Bosne in Srbije, ki skupno ustvarijo okoli 32-33. 000 nočitev.

V Lukovem domu na Kopah pa bodo ob dnevu žena pripravili nepozabno gurmansko razvajanje, kjer boste lahko izbirali med mesnim in ribjim menijem.

VIR: Kope

Dogodki