Search
Close this search box.

Na Kopah so pripravljeni na zimo. Obetajo se številne novosti, v predprodaji smučarske vozovnice po ugodnih pogojih in cenah (FOTO)

Zimska smučarska sezona je pred vrati, nanjo pa so dobro pripravljeni tudi na največjem koroškem smučišču na Kopah, katerega lastnik je podjetje Vabo. Poleg številnih novosti, ki jih obljubljajo za to zimo, so že začeli s predprodajo smučarskih vozovnic po zares ugodnih pogojih in cenah. Po zimskih užitkih na snegu in smuki pa bo v »Holcerju«, ki letos praznuje 20. let uspešnega delovanja, v času zimske sezone, poskrbljeno tudi za dobro glasbo in zabavo, prav vsi dogodki pa bodo brez vstopnine.

Nakup vozovnic lahko opravite v Hotelu Slovenj Gradec (recepcija) ali preko rezervacije@kope.si.

Naj spomnimo, da je družba Vabo kupila smučišče oziroma naprave iz stečajne mase GTC Kope, od podjetja Ragos pa tudi zemljišča (22 hektarov), s preostalimi lastniki zemljišč (v obsegu okoli 60 hektarov) pa so se dogovorili za najemna razmerja za 30. let. Vse to štejejo za velik uspeh in osnovo za dolgoročno usmeritev dela zimskega turizma na Kopah še naprej, kjer se obeta pestro dogajanje že to zimo.

Na vlečnicah Pahernik in Kopnik bodo dodali kapacitete nekaj vlečk, s čimer želijo zmanjšati čakalne vrste. Kar se tiče varnosti so za vse poskrbeli maksimalno in je smučišče pripravljeno za novo sezono. Vsa vzdrževalna dela so končana, tudi letos je bil obseg teh del okoli 80. 000 evrov. Odkar s smučiščem opravlja podjetje Vabo, so skupaj z investicijo vanj vložili 2.580 milijonov evrov, kar je bil velik zalogaj, a so prepričani, da se bo v naslednjih letih obrestoval.

Na največjem koroškem smučišču se že veselijo letošnje smučarske sezone.

Sezonske smučarske vozovnice lahko kupite v predprodaji do 20. oktobra 2019, in sicer na recepciji Hotela Slovenj Gradec.

V podjetju Vabo prav tako vsako leto težijo k novostim in povezovanjem. Sezonska smučarska karta na Kopah je še vedno ena izmed najbolj ugodnih v Sloveniji. Glavna novost letošnjega leta pa je, da sezonska smučarska karta v mesecu januarju in marcu dodatno omogoča pet dni smučanja na smučišču Golte in pet dni smučanja na smučišču Cerkno (ta ugodnost velja samo za kupce, ki kupijo sezonsko karto za »VSAK DAN«). To je pokazatelj, da se znajo smučišča med seboj povezovati, da znajo sodelovati, si ustvariti neke skupne prednosti sodelovanja. Gostje lahko tako uživajo na Kopah, poleg tega pa še na smučišču Golte in Cerkno.

Izberite med vozovnico za “𝗩𝗦𝗔𝗞 𝗗𝗔𝗡” ali od “𝗢𝗗 𝗣𝗢𝗡𝗘𝗗𝗘𝗟𝗝𝗞𝗔 𝗗𝗢 𝗣𝗘𝗧𝗞𝗔”

Enako velja tudi za smučarje, ki kupijo vozovnice za smučišče Golte in Cerkno. »S tem pričakujemo povečan obisk in pričakujemo, da bomo na smučišče pritegnili goste, ki jih tukaj še ni bilo. Poleg tega pa pričakujemo, da bomo tudi pri gostinstvu povečali promet. Gre za vzajemno sodelovanje, ki bi nam vsem skupaj prineslo prednosti. Rezultate pa bomo komentirali po koncu sezone,« je pred letošnjo zimsko sezono dodal direktor podjetja Vabo.

Sezonska smučarska vozovnica velja vse dni v smučarski sezoni na smučišču Kope in ni prenosljiva. Velja 5 dni na smučišču Golte in 5 dni na smučišču Cerkno v mesecu januarju in marcu. Ta ugodnost velja samo za kupce, ki kupijo sezonsko karto za »VSAK DAN«.

Cena za odrasle znaša 299 €, za mladino in seniorje 259 €, za otroke 239 €, družinsko smučarsko vozovnico pa dobite po ceni 629 €. Novost je tudi v smučarski vozovnici, ki velja od ponedeljka do petka, cena te vozovnice je 179 € za odrasle, 169 € za mladino ter 149 € za otroke. Ta karta velja od ponedeljka do petka, v predsezoni do 24. decembra 2019 in po sezoni, torej od 1. marca 2020 dalje pa velja tudi za vikende.

Kategorije: Otroci – rojeni 1. 10. 2005 ter mlajši, mladina – rojeni 1. 10. 2001 ter mlajši in seniorji – rojeni 1. 10. 1959 in starejši.

Na Kopah poskrbijo tudi za lačne.

V ceno vozovnic so vključene tudi malice

V ceno sezonske vozovnice, ki velja od ponedeljka do petka, je vključenih 5 malic, v ceno sezonsko vozovnice, ki velja vsak dan v tednu pa je vključenih 10 malic. To je darilo, ki ga bodo dobili vsi kupci, ki se odločijo za nakup sezonskih vozovnic do 20. oktobra.

Kot vsako leto bodo na voljo tudi ugodnosti preko spletne prodaje – za dnevne vozovnice z malico, ki bodo v prodaji na portalu 1nadan.si.

Ob nakupu smučarske vozovnice dobite tudi malico.

Brezplačno smučanje za otroke

Na Kopah ponujajo tudi brezplačno smučanje za otroke do vključno 5. leta starosti v spremstvu starša oz. spremljevalca.

Izdelava smučarske vozovnice znaša 5 €. Vozovnice so neprenosljive. Zloraba vozovnic se kaznuje v skladu splošnimi pogoji poslovanja. Cene so v EUR in vključujejo DDV ter veljajo samo v času predprodaje vozovnic. Podjetje si pridružuje pravico do spremembe cen.

Več informacij o dogajanju na največjem koroškem smučišču najdete TUKAJ.

OBVESTILO: V članku je do 13. 11. 2019, do 13.25 ure, bilo NAPAČNO navedeno, da lahko brezplačno smučajo, poleg otrok, tudi SENIORJI. Med tipkanjem se nam je prikradel tipkarski škrat. Za napako se opravičujemo, za razumevanje pa zahvaljujemo.

Dogodki