Search
Close this search box.

Na Kopah se odpira nova gostilna Pri Zajcu

Na Kopah se odpira nova gostilna Pri Zajcu, ki se nahaja v neposredni bližini Grmovškovega doma, kjer je že včasih stala okrepčevalnica Zajc.

Objekt bo namenjen predvsem dnevnim gostom, ki prihajajo na Kope in bo temeljil na hitri postrežbi hrane in pijače. Sistem bo deloval na principu “self service”.

Kapaciteta notranjosti lokala je 30 oseb. Objekt, ki je privlačen že na prvo oko pa sestavljata tudi dve zunanji terasi kapacitete 180 in 100 oseb. Tako bodo v gostilni Pri Zajcu lahko skupno v zunanjih in notranjih prostorih sprejeli 300 oseb.

V ponudbi pijače boste lahko našli tople in hladne napitke, piva, vina, brezalkoholno pijačo, žgano pijačo in trendovske pijače. V ponudbi hrane pa boste lahko izbirali med različnimi vrstami tortilij, burgerjev, solatnih krožnikov, ter ostalo ponudbo hrane. Ne bodo pa manjkale odlične sladice in otroški Holcerčkovi meniji.

Zgornja terasa bo prav tako primerna za organizacijo dogodkov in praznovanj kot so poročni sprejemi, rojstni dnevi, zaključene družbe in podobno.

Na Kope pa se po dveh letih ponovno vrača Holcerčkov poletni festival, kjer bo zagotovljena zabava za vse generacije. Več TUKAJ.

2 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Franjo
Franjo
2 let nazaj

Prekrasno

miha
miha
Reply to  Franjo
2 let nazaj

Dobro, da so s tem povozili vse Zajceve črne gradnje na isti lokaciji. Ki mu jih je menda odobril nekdanji šef GTC Kope.

Dogodki

Na Kopah se odpira nova gostilna Pri Zajcu, ki se nahaja v neposredni bližini Grmovškovega doma, kjer je že včasih stala okrepčevalnica Zajc.