Na Kopah se bo od sobote spet dalo smučati

Vožnja z žičniškimi napravami in smučanje bosta s 1. januarjem dovoljena osebam, ki bodo predložile negativni test na novi koronavirus, ter otrokom v spremstvu staršev, piše v odloku, ki ga je danes sprejela vlada. Nekatera smučišča bodo naprave zagnala dan pozneje, med slednjimi so tudi Kope.
smučanje Kope

“V soboto, 2. januarja, odpiramo smučišče. Pogoj za vstop na smučišče je predložen negativen Covid test. Opravljanje testa na smučišču še ne bo mogoče, se pa trudimo, da bi to uredili v najkrajšem možnem času,” so sporočili s smučišča Kope.

Preberite tudi: Paradiž: Na vlado smo poslali poziv, da se smučanje doda med izjeme za prehajanje občinskih meja

Vstopnice lahko kupite preko spleta (https://bit.ly/3oX8Dvk) ali pa na smučišču. Cena dnevne smučarske vozovnice je 20 evrov, dnevna otroška vozovnica je 15 evrov. Za nočno smuko bo odrasla oseba odštela 10 evrov, otroška nočna smučarska vozovnica pa stane 8 evrov. Za več informacij obiščite njihovo Facebook stran, ki jo najdete TUKAJ.

Pri tem naj še omenimo, da bo po besedah predsednika vlade od ponedeljka naprej možno prostovoljno in brezplačno testiranje v vseh zdravstvenih domovih po Sloveniji, o čemer smo poročali TUKAJ.

Več informacij: rezervacije@kope.si ali 02 88 39 850.

Preberite tudi: Smučišča se lahko 1. januarja odprejo za smučarje z negativnim testom na covid-19

.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.