Na Kopah kmalu poletni festival, ki navdušuje otroke in starše iz cele Slovenije

Mesec julij prinaša tudi to poletje na Kope največjo in najbolj noro zabavo za otroke. Rezervirajte datum in ne zamudite - vstopnine ni.

Že petič se bo tudi to poletje odvil Holcerčkov poletni festival, ki navdušuje otroke in starše iz cele Slovenije. Letos bo potekal v nedeljo, 9. julija, od 10. ure dalje in seboj prinaša še več zanimivega dogajanja kot vsa pretekla leta.

Za zabavo bodo tokrat poskrbeli odlični Čuki, ki poskrbijo za najboljšo zabavo za vse generacije. Z njimi boste peli, plesali ter se smejali. Ribič Pepe pa gre rad okoli sveta in skrivnosti vse pozna. Ustavil se bo z veseljem tudi na Kopah ter prevzel vsa otroška srca. Nepogrešljivi del dogajanja pa bo zagotovo tudi Dj Ney.

5. Holcerčkov poletni festival pa prinaša otvoritev novega adrenalinskega parka, Holcerčkovo pravljično deželo, mini ZOO, Holcerčkova pravljica ob Petelinjem jezeruJolly kotiček, Holcerčkov lepotilni salon (poslikava obraza, friziranje), igralni park z napihljivimi igrali, jahalne urice in predstavitev konjeniškega kluba L&L, plezalno steno, družabne igre z nagradami, WOOM mini park, bike park, z električnimi kolesi po Pohorju, s sedežnico do energetskih točk in Holcerčkovega stola velikana, Disk golf, Multi golf, predstavitev atraktivnih športov in še in še.

Hitro si rezervirajte datum, ker največjega festivala za družine na Koroškem preprosto ne smete zamuditi. Bogat program, nora zabava, odlična družba in prost vstop – več preprosto ni – zato vabljeni vsi, ker se bomo imeli res fino! Se vidimo.