Search
Close this search box.

Na Kopah bo ta vikend vroče. Prihaja Luka Basi in skupina Mambo Kings

Prejšnjo soboto je na Kopah za zabavo posrbel slovenski žurer, poln energije – Dejan Vunjak. Le kdo vas bo zabaval ta vikend?

V petek, 24. januarja 2020 trenutno najbolj zaželjen slovenski glasbenik Luka Basi. Pevec se je na slovensko glasbeno sceno vpisal kot prvi, ki mu je uspelo prodreti na hrvaški trg. Zdaj pa na željo obiskovalcev premierno prihaja na Kope in pripravlja nepozaben koncert.

Luka Basi prihaja na Kope.
FOTO: Kope

Žuralo pa se bo tudi v soboto, 25. januarja 2020, ko bodo na Kopah nastopili člani skupine Mambo Kings.

Z Mambo Kingsi boste žurali v soboto.
FOTO: Kope

Z zanimivim programom v Holcer pubu so pričeli prvi vikend v decembru z velikim ski openingom, ko so nastopili člani skupine Zvita feltna in Jelena Rozga. V decembru so vas zabavali še Ines Erbus, Modrijani, Grupa Vigor, Poskočni muzikanti, Učiteljce in še mnogi drugi.

Na zadnjo noč v letu so pripravili veliko silvestrovanje z ansamblom Okej, še pred tem pa posebno silvestrsko večerjo, kjer so lahko gostje uživali ob kulinariki, ki jo ponujajo.

V januarju so vas že zabavali Rock Partyzani in Jasmin Stavros, pripravljajo pa še poseben večer za ženske, saj na Kope prihajajo slači fantje z vrhunskim šovom Total Knockout. Zanimivo bo tudi februarja, saj bodo nastopili Gadi, Domenica, Nina Donelli… za Valentinovo pa vas bo grel Davor Borno. Marca bo zopet nastopil Dejan Vunjak ter Grupa Vigor.

Dogodki