Search
Close this search box.

Na dan solidarnosti nudi brezplačno varstvo za otroke tudi M fit – center funkcionalne vadbe

Za lepo gesto so se na dan solidarnosti odločili tudi v M fit centru funkcionalne vadbe na Ravnah na Koroškem.

Dan solidarnosti je dan, ko bo vsa Slovenija stopila skupaj v pomoč ljudem, prizadetih v poplavah.

M fit – center funkcionalne vadbe iz Raven na Koroškem se je odločil, da pristopi na svoj način.

Prihajajoči teden bo potekal 3. teden M Fit-ovih aktivnih poletnih počitnic. Po prvotnem planu bi morale počitnice potekati vse dni, razen v torek, ko je praznik. Po hudi naravni katastrofi, ki nas je prizadela, so se odločili, da želijo nekaj dobrega storiti tudi oni. V ponedeljek, 14. avgusta 2023, na DAN SOLIDARNOSTI nudijo za osnovnošolske otroke brezplačno varstvo. Namen tega dne je, da čim več ljudi pomaga pomoči potrebnim.

Takole so zapisali na svojem Facebook profilu: “Mi želimo ponuditi BREZPLAČNO VARSTVO za osnovnošolske otroke družin, ki so jih poplave hudo prizadele, prav tako pa za vse prostovoljce, ki bodo ta dan solidarni in pomagali pomoči potrebnim. Želimo, da imajo otroci vsaj kakšen dan, ko se lahko spet sproščeno in brezskrbno igrajo, stran od vseh skrbi.”

Sporočajo, da bo poskrbljeno tudi za prehrano – zajtrk in malico bodo uredili sami, v Piceriji Gajbica pa so se prijazno ponudili, da za vse skuhajo kosilo.

Varstvo bo potekalo na njihovi lokaciji: Dobja vas 16a, Ravne na Koroskem, Slovenia, v času od 8. do 16. ure. Prijave zbirajo na e-naslovu: info@mfit-center.si ali na 041-978-461!

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Anastasia
Anastasia
8 mesecev nazaj

Bravo!

Dogodki

Za lepo gesto so se na dan solidarnosti odločili tudi v M fit centru funkcionalne vadbe na Ravnah na Koroškem.