Mrtvega kunca skupaj s kletko in neprimerno hrano odvrgli v smetnjak (FOTO)

70403526_10156680097755794_4724020527277015040_n

Društvo proti mučenju živali Koroške je na Facebook strani objavilo kako so neodgovorni in brezbrižni ljudje mrtvega kunca skupaj s kletko in hrano odvrgli v smeti.

Mrtvega kunca skupaj s kletko in neprimerno hrano so lastniki zavrgli v smetnjak pred blokom na Čečovju. Društvo proti mučenju živali Koroške poziva vsakega, ki bi karkoli vedel o poginulem kuncu naj jim to javi.

Zapisali so:

“Tole je odraz neodgovornih in brezvestnih ljudi!
Mrtev kunec, skupaj s kletko in vidno neprimerno hrano končal v smeteh.
Takole se lahko konča nepremišljena otroška želja po živali, kateri starši ustrežejo, ne da bi se prej dobro podučili o potrebah živali, ki jo nameravajo kupiti. Tole je dokaz, da se živali še vedno obravnavajo kot stvari, za katere je ljudem malo mar. Zaskrbljujoče je, da lahko kdorkoli, kadarkoli kupi skoraj katerokoli žival, brez da bi o živali imel ustrezno znanje, predvsem pa primerne pogoje za življenje. Res srce parajoče in žalostno. Če kdo karkoli ve o poginulem kuncu bomo veseli informacij v inbox. *kunec je bil odpeljan na VP SG”

Kunca so skupaj s kletko in hrano odvrgli v smeti.

SRAM TE BODI ČLOVEK!Čečovje 7…Ravne na Koroškem Tole je odraz neodgovornih in brezvestnih ljudi!Mrtev kunec,…

Objavil/a DPMŽ Koroške dne Sobota, 21. september 2019

VIR: DPMŽ Koroške

Preberi še:  Po uničujočem požaru na Vrhah družini prvo finančno pomoč ponudila tudi MO Slovenj Gradec. Z obiskom lokala Star's caffe jim lahko pomagate tudi vi

prijavi se

prijavi se v svoj račun