Search
Close this search box.

Mojca in Milan Kamnik zabavala oskrbovance doma starostnikov v Črnečah

Domove starostnikov razveseljujejo koncerti glasbenikov, ki jim z glasbo pomagajo prebroditi težke čase zaradi epidemije novega koronavirusa.

V okviru projekta “Narazen, vendar vedno skupaj” oskrbovance domov z močjo glasbe razveseljujejo koncerti različnih glasbenikov. Gre za poseben projekt, ki se širi po celotni državi.


Stanovalci Koroškega doma starostnikov v Črnečah so v začetku tedna prisluhnili pevki in kitaristki Dunji, včeraj pa sta čudovit koncert na prostem pripravila Mojca in Milan Kamnik. “S prijetnimi melodijami v koroškem narečju je bil dan lepši in svetlejši.” so povedali v domu in dodali, da se v domu vsi počutijo dobro. “Zaposleni se zavzeto trudimo polepšati osamljene urice stanovalcem, zato bomo v petek zanje pripravili tudi športno urico v naravi.” Stanovalcem pa enkrat na teden omogočajo tudi nakupe priboljškov, ki jih naročajo.


Tako so uživali oskrbovanci doma v Črnečah:

S svojimi svojci v domu lahko kontaktirate preko Viberja, vsak dan od 12. do 14. ure, na telefonski številki: 031 719 388.

V slovenjgraškem domu starostnikov pa sta včeraj stanovalcem dan popestrila izjemna glasbenika Andrej Ofak in Borut Mori, več tukaj.

VIR: Koroški dom starostnikov

Dogodki