Search
Close this search box.

FOTO: Oskrbovancem slovenjgraškega doma starostnikov zaigrala Andrej Ofak in Borut Mori

Po celotni državi domove starostnikov razveseljujejo koncerti glasbenikov, ki jim z glasbo pomagajo prebroditi težke čase.

Danes, sedeminštirideseti dan izolacije sta v slovenjgraškem domu starostnikov stanovalcem dan popestrila izjemna glasbenika Andrej Ofak in Borut Mori. Stanovalce je tako na balkone privabila dobra glasba in prijetno sončno vreme.



V domu pa s o dodali: “Upamo, da s tem nastopom počasi zaključujemo te naporne dneve in postopoma začenjamo z aktivnostmi po naši meri. Z dogodkom se tudi zahvaljujemo zaposlenim za odlično delo v času epidemije in stanovalcem ter sorodnikom za razumevanje in podporo. Naslednjo sredo – zopet v parku!”


Oskrbovance domov z močjo glasbe razveseljujejo koncerti s skupnim imenom “Narazen, vendar vedno skupaj”. Gre za poseben projekt, ki so se ga lotili v Deosovem centru za starejše Notranje Gorice, zdaj pa se širi po celotni državi.

Narazen, vendar vedno skupaj:

Oskrbovance Koroškega doma starostnikov v Črnečah je že razveselila pevka in kitaristka Dunja. Več: Dunja s koncertom presenetila stanovalce Koroškega doma v Črnečah (FOTO).

VIR: Koroški dom starostnikov

Dogodki