Search
Close this search box.

Mladi bandi, pozor! Nastopite lahko na velikem odru Škisove tržnice

Organizatorji Škisove tržnice zopet daje priložnost mladim nadobudnim bandom, da nastopijo na njihovem velikem odru.

Eden največjih dogodkov leta, ki slovi po združevanju mladih ob dobri glasbi, izvrstni kulinariki in slovenski kulturi daje priložnost, da na odru poleg znanih imen slovenske in tudi tuje glasbene scene zaigrajo tudi mladi glasbeniki. Z današnjim dnem se odpira razpis, na katerega se lahko prijavijo mladi glasbeniki in dobijo priložnost, da zaigrajo na glavnem odru letošnje Škisove tržnice. Kdo bo nastopil bo znano na finalnem izboru, ki bo 24. marca 2020 v Prulčku.

Če si želite nastopiti na največji študentski prireditvi v Sloveniji se lahko prijavite od 12. februarja 2020 do 6. marca 2020.

Pogoji za prijavo na razpis:

Skupina mora za sodelovanje na 23. Škisovi tržnici izpolnjevati naslednje pogoje: najmanj 3 avtorske skladbe; najmanj 1 posnetek – demo posnetek avtorske skladbe; zmožnost najmanj 30 minutnega nastopanja v živo; vsaj polovica članov skupine mora imeti status dijaka ali študenta.

Prijave potekajo preko spletnega obrazca: https://urlzs.com/cu6EL

Strokovna komisija bo do 13. marca 2020 izbrala dve najbolj obetavni skupini, ki se bosta med seboj pomerili, na finalnem predizboru v Prulčku. Od 6. do 13. marca pa bo potekalo glasovanje s Facebook všečki, preko katerega si bo mesto na finalnem predizboru zagotovila še ena skupina!

“Škisolov bo svojega zmagovalca okronal s pomočjo strokovne žirije in publike, ki bo obiskala dogodek. Skupina, ki bo obiskovalce in strokovno komisijo najbolj prepričala, si bo zagotovila nastop na velikem odru Škisove tržnice 2020!”

PREBERITE TUDI: V prestolnico se vrača največja študentska prireditev (FOTO)

VIR: Zveza študentskih klubov Slovenije

Dogodki