Search
Close this search box.

Mlade strelke in strelci SD Dolič osvojili kar 4 naslove regijskega prvaka (FOTO)

SD Dolič je v soboto, 24. februarja 2023, organiziralo regijsko prvenstvo mlajših kategorij KŠZ regije v streljanju s serijsko zračno puško. Nastopilo je 37 tekmovalk in tekmovalcev iz 7 strelskih društev.

Strelke in strelci SD Dolič so tudi tokrat blesteli in v najlepši možni luči predstavili strelsko društvo, saj so prav v vseh kategorijah, ki so nastopili, posegli po najvišjih mestih.

Prvi so bili na sporedu najmlajši.

V kategoriji deklice je SD Dolič zastopala Mencinger Teja in z izjemnim rezultatom 186 krogov prepričljivo zmagala in osvojila naslov regijske prvakinje.

V kategoriji dečki so imeli dva predstavnika. Tudi v tej kategoriji so se lahko veselili uspeha, saj je Erjavec Oskar po napetem boju z rezultatom 177 krogov prav tako zmagal in postal regijski prvak.

Odlično ga je dopolnil tudi Tasič Tine, ki je z rezultatom 172 krogov ostal tik pod stopničkami in tako zasedel 4. mesto.

V kategoriji starejše deklice so imeli eno predstavnico. Felle Manca je z odličnim streljanjem pristala na 2. mestu in z rezultatom 176 krogov postala regijska podprvakinja.

V kategoriji starejši dečki so imeli štiri predstavnike in tudi v tej kategoriji so se lahko veselil izjemnih uspehov.

Glažar Jernej je z rezultatom 180 krogov prepričljivo premagal vso konkurenco in tako postal regijski prvak.

Odlično ga je dopolnil njegov mlajši brat Glažar Jure, ki mu je s 3. mestom delal družbo na odru za zmagovalce.

Ekipo je zastopal še Klemenc Klemen, ki je proti koncu malce popustil a vseeno dosegel solidno 7. mesto, medtem ko je Jakopič Anže dosegel 8. mesto.

Ekipno so starejši dečki zmagali in osvojili naslov regijskih prvakov.

Strelke in strelci SD Dolič so dokazali, da pridno stopnjujejo formo in se že veselijo državnega prvenstva.

Iskrene čestitke vsem tekmovalkam in tekmovalcem.

Vir: SD Dolič

Fotogalerija:

SD Dolič je v soboto, 24. februarja 2023, organiziralo regijsko prvenstvo mlajših kategorij KŠZ regije v streljanju s serijsko zračno puško. Nastopilo je 37 tekmovalk in tekmovalcev iz 7 strelskih društev.