Search
Close this search box.

Metoda oblikovanja telesa Linea Snella

Mrzli zimski meseci običajno poleg prehladov radi prinesejo tudi kakšen odvečen kilogram. Če se to dogaja tudi vam in če vas tudi sicer motijo odvečni kilogrami in trdovratne maščobne obloge na kritičnih delih telesa, celulit ter slaba psihofizična kondicija, potem imamo zagotovo nekaj za vas.

Center za oblikovanje telesa Linea Snella je v prvi vrsti center, kjer celostno obravnavamo težave povezane s prekomerno telesno težo, povečanim obsegom na kritičnih mestih in celulitom.  Eden izmed centrov Linea Snella je že 10. leto prisoten tudi na Koroškem, natančneje, v Slovenj Gradcu.

Kaj center Linea Snella sploh je, pa nam bo odgovorila lastnica centra, Božena Gams.

Metoda oblikovanja telesa Linea Snella slovi kot ena najučinkovitejših metod oblikovanja telesa na svetu. Zakaj ?

Po celem svetu že 25-30 let uspešno deluje okrog 800 salonov, ki s pomočjo vadbe v  posebnih aparatih pod 37 ° C dosegajo dobre rezultate pri oblikovanju telesa.

Med njimi je brez dvoma daleč najbolj izpopolnjena prav Metoda Linea Snella, ki ponuja najučinkovitejšo kombinacijo različnih terapij v tem trenutku.

To omogoča doseganje rezultatov bistveno hitreje in lažje kot katerakoli druga in to na povsem neinvaziven način in po naravni poti. Prav zato velja danes Linea Snella za eno najučinkovitejših naravnih metod oblikovanja telesa na svetu.

V bistvu gre za kombinacijo aktivnih in pasivnih terapij, kajne?

Točno tako. Naj na hitro razložim v katero smer gredo trendi oblikovanja telesa.

Še pred časom, so se trudili narediti čimbolj učinkovite aparate, s katerimi bi na pasiven način dosegli vitko, čvrsto telo. A doseženi rezultati žal niso bili dolgoročno zadovoljivi. Sicer ideja je dobra: ležim, aparat naredi vse zame in sem fit. A v praksi vemo, da ni in ne more biti tako.

No, novi trendi pa se nagibajo k aparatom, ki sicer zahtevajo posameznikovo aktivnost, a se teži k temu, da v čim krajšem času, z manj potrebnega truda dosežemo čim boljši rezultat. Seveda v kombinacijo vključimo tudi pasivne metode, a nikdar ne baziramo rezultata samo na teh.

Ali je res, da z vadbo pri vas, porabi telo 3 do 4 krat več maščobe kot sicer?

Morda celo še več. Naj razložim.

V 25 – ih minutah ležeče vadbe v Thermoslimu namreč potrošimo okoli 1000-1400 Kcal, obseg pa se zmanjšuje predvsem na tistih mestih, kjer si to najbolj želimo.

Tako porabimo vsaj 3 do 4 krat več maščobe kot pri običajni vadbi in to z bistveno manj napora.

Dodatno pa vadbo v Thermoslimu kombiniramo z vibracijsko vadbo, s katero v samo 15ih minutah dosegamo enake rezultate kot pri 60 minutah aerobne vadbe.

Torej se da v manj časa narediti več in bolje?

Seveda. Časi se spreminjajo in danes ni več potrebno ure in ure preživeti v telovadnici ali preteči 20 kilometrov,da imamo fit telo. Linea Snella pač olajša tam, kjer se olajšati da.

In obseg se zmanjšuje ravno tam, kjer si to želimo.

Drži, obseg se izgublja predvsem tam, kjer nas najbolj moti in to predvsem zaradi zmožnosti lokaliziranega delovanja infražarkov, ki tkivo segrejejo v globino, v primeru thermoslima do 2,6 cm. Seveda, pa se v salonih Linea Snella poslužujemo tudi vseh drugih učinkovitih kombinacij z namenom doseči čim boljše rezultate, vključno z zadnjim trendom, to je ultrazvok-kavitacija z radiofrekvenco.

Kako hitro pa se opazijo prvi rezultati?

Praktično takoj, sploh na Ultrazvoku že po prvi terapiji, vsekakor pa do 5 obiska. V samo štirih tednih se obseg lahko zmanjša do ene konfekcijske številke.

Za rezultati stojimo s pisnim jamstvom za uspeh.

Vsem novim strankam pa najprej omogočite brezplačen pregled.

Drži. Prvi pregled je brezplačen in neobvezujoč, je pa nujno potreben za to, da določimo, kateri program je za posameznico najboljši,koliko časa bo trajal in kakšno pisno jamstvo lahko damo.

Si želite preobrazbe? Življenjske preobrazbe?

Potem pokličite 040 – 987 – 034 ali obiščite www.lineasnella.si.

Dogodki