Marijan Smode na Kmetiji, njegov sin predstavil debitanski singel (VIDEO)

67528954_10214680543102782_5088957060830199808_n

To jesen lahko na televiziji zopet spremljamo enega najbolj priljubljenih resničnostnih šovov v pri nas – Kmetija. Tekmovalce je na kmetiji obiskal prav poseben gost.

Na kmetiji je tekmovalce presenetil Marijan Smode, glasbena legenda, ki je dobil zadolžitev, da tekmovalce po svojih najboljših močeh napoji in razvedri. Tekmovalci so se ga razveselili in mu pripravili toplo dobrodošlico, on pa jim je zaigral na kitaro in zapel pesem Mrtva reka ob kateri so vsi zapeli in zaplesali.

Marijan je eden naših najbolj uspešnih popevkarjev znan po skladbah Mrtva reka, Jožica, Sandi se pa joka…

V glasbene vode pa je zaplaval tudi njegov sin Aleksander, ki deluje v bolj rokovsko obarvani glasbi. Ansambel Ace Dawn, ki je zasnovan in deluje pod taktirko Aleksandra “Ejs” Smodeta je pred kratkim javnosti predstavil debitantski single z naslovom “Cappuccetto Blu”. Aleksander Smode je povedal, da: “pesem pripoveduje resnično zgodbo o heroju iz koroške, ki je nekoč osvobajal Bilje pri Novi Gorici. Single je prvi iz serije pesmi z videospoti, ki bodo objavljene pred izidom albuma. Debitantski izdelek je bil ustvarjen v klubskem studiu Umetniškega kluba 101 records pod budnimi ušesi mojstrskega dua – Aljaž Lipuš in Mojca Kamnik.”

Naj spomnimo, da je tudi Mojca Kamnik, hči koroškega kantavtorja Milana Kamnika pred kratkim izdala prvo samostojno pesem in videospot. Njeni skladbi lahko prisluhnete TUKAJ.

Debitantski singel Aleksandra “Ejs” Smodeta z naslovom Cappuccetto Blu.

VIR: Aleksander Smode, 24 ur

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.