Kantavtorjeva hči Mojca Kamnik izdala svoj prvenec (VIDEO)

54361794_2325930227685872_4397675657857859584_n
Mojca Kamnik, hči koroškega kantavtorja Milana Kamnika, je izdala svoj prvenec

Hči koroškega kantavtorja Milana Kamnika je izdala prvo samostojno pesem in videospot. Glasbeni prvenec Mojce Kamnik je na ogled od včeraj. Pesmi mlade koroške glasbenice pa so prisluhnili že številni njeni oboževalci, ki so izdajo prvenca pospremili s pozitivnimi komentarji, pohvalami in čestitkami.


Nad videospotom in hčerko, sicer profesorico glasbe, pa je navdušen tudi oče, Milan Kamnik, ki je pod skladbo na Youtubu, kjer je objavljena, zapisal: »Ponos do neba!«

Kamnikova je videospot posnela na različnih lokacijah na območju Raven na Koroškem, in sicer v sodelovanju z Umetniškim klubom 101 Records Ravne na Koroškem. Predstavniki kluba so ob tej priložnosti na Facebook strani zapisali: “Po dolgem času smo zopet nekaj posneli! In sicer videospot za skladbo “Why we fought” Mojce Kamnik, ki je uvodna skladba predstave “Get out!”, Gledališča DELA.”

Besedilo, glasba in izvedba: Mojca Kamnik. Mix & master: Aljaž Lipuš Režija, kamera & montaža: Tadej Ošlovnik. Podvodna kamera: Aljaž Lipuš. Asistenca: Sabrina Oprešnik, Mojca Kamnik, Aljaž Lipuš. Make-up in scenografija: Sabrina Oprešnik.

Zasluge za odličen posnetek gredo tudi ZKŠTM Ravne na Koroškem, ki je odstopil bazen, Zoo Žuru za živali in Tadeju za stanovanje. Pri tem ustvarjalci spota dodajajo, da v času snemanja videospota ni bila poškodovana nobena žival.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.