Magnifico navdušil občinstvo v Radljah ob Dravi

V petek, 22. septembra 2023, ob 20. uri je stopil na oder v polni tamkajšnji Hiši športa in dvignil vročico noči na maksimum. Z izjemnim nastopom, vrhunsko glasbo in izvirnim humorjem. Magnifico brez dvoma daje novo dimenzijo v umetniškem izražanju in življenju ...

V okviru Festivala Radljevanje, ki ga pripravljata občina in JZ ŠKTM Radlje ob Dravi, je sinoči prevzel občinstvo Magnifico. V tamkajšnji Hiši Športa je namreč spravil na noge celo dvorano navdušenega občinstva.

Šarlatan dečko, ki je med drugim razprodal tudi Areno Stožice, nad njim pa se navdušujejo ne samo v državah bivšega Balkana, ampak po vsem svetu, je poskrbel za izjemen glasbeni večer. Pa ne le on, ampak tudi ekipa vrhunskih glasbenih mojstrov, ki ob njem stojijo na odru.

Robert Pešut je kot kaže z leti le še vedno boljši, njegov izviren humor pa nikogar ne pusti hladnega. Vsekakor doživeta glasbena izkušnja in večer, ki ga bomo mnogi pomnili še dolgo.

V prelepem ambientu občine Radelj ob Dravi so se v preteklosti zvrstili muzikali Briljantina, Mamma Mia, V soju broadwayskih luči in številni koncerti – MI2, Tinkara Kovač, Gibonni, Parni valjak, Tomislav Bralić in Klapa Intrade, Klapa Maslina in Klapa Šufit ter nenazadnje naš glasbeni fenomen Jan Plestenjak. Festival Radjevanje pa Dravski dolini daje novo raven dogajanja. Ob naravnih in kulturnih znamenitostih ter kulinariki ponuja preplet širokega spektra glasbenih in ostalih umetniških žanrov. V prvi ediciji Radljevanja, radeljskega kulturnega popotovanja, izstopajo Tadej Toš, Magnifico, Ansambel Saše Avsenika, Gregor in Monika Avsenik s posebnim gostom Alfijem Nipičem ter Vlado Kreslin z Beltinško bando.

Tam bo vse in vsi bomo tam. Pridite tudi vi.

Pa naj Drava mirno teče …