Search
Close this search box.

Koroško podjetje postalo Microsoftov partner leta

Stroka Produkt iz Radelj ob Dravi bo na svetovni partnerski konferenci prejelo priznanje 2013 Microsoft Country Partner of the Year, ki je namenjeno najboljšim partnerjem iz posameznih držav.

 

  

Microsoft je za Microsoft Partner of the Year Awards predstavil zmagovalce in finaliste svetovnega izbora najboljših partnerjev 2013. Med prejemniki je tudi podjetje iz Koroške, Stroka Produkt, ki bo prejelo priznanje za najboljšega Microsoftovega partnerja v Sloveniji. Vsako leto Microsoft svoje najboljše partnerje, ki izstopajo po poslovni odličnosti, inovativnih projektih in uspešnem sodelovanju z Microsoftovimi strokovnjaki, počasti s priznanji Partner of the Year Awards.

Priznanja bo Microsoft podelil na svetovni partnerski konferenci 2013 Microsoft Worldwide Partner Conference, ki bo potekala med 7. in 11. julijem v ameriškem Houstonu.

Čestitam podjetju Stroka Produkt za ta odličen dosežek in predanost, da svojim strankam zagotovi najnovejše tehnologije in rešitve, vključno z vsemi prednostmi prehoda na računalništvo v oblaku. Partnerji, kot je Stroka Produkt, so ključni za uspeh storitev Office 365, kjer vse od predstavitve beležimo izjemno rast števila uporabnikov in partnerjev, ki s temi storitvami podjetjem vsak dan pomagajo do večje poslovne učinkovitosti in rasti“, je za agencijanet.si povedala Biljana Weber, generalna direktorica slovenskega Microsofta.

Microsoftov partner leta v Sloveniji prihaja iz Koroške

Podjetje Stroka Produkt s sedežem v Radljah ob Dravi bo na svetovni partnerski konferenci prejelo priznanje 2013 Microsoft Country Partner of the Year, ki je namenjeno najboljšim partnerjem iz posameznih držav. Podjetje se je posebej izkazalo pri zavezanosti Microsoftovim platformam v oblaku, sodelovanju z lokalno Microsoftovo ekipo in popolni usmerjenosti k Microsoftovim tehnologijam.

Kot so zapisali na strani agencijanet.si, je Stroka Produkt v lanskem letu postalo prvi Microsoftov partner s statusom Cloud Accelerate Partner v Sloveniji. Ta status lahko pridobijo samo tisti partnerji, ki se še posebej izkažejo pri zagotavljanju Microsoftovih storitev v oblaku in ki strankam dosledno nudijo rešitve za Office 365 najvišje kakovosti.

V manj kot enem letu je podjetju Stroka Produkt uspelo uvesti storitve Office 365 za več kot 400 uporabnikov. Za letošnje leto pa so njihovi cilji še bolj ambiciozni. Načrtujejo namreč, da bodo Microsoftove storitve v oblaku zagotovili za kar 7000 novih uporabnikov. “Postati vodilni partner za Microsoftove tehnologije v oblaku v Sloveniji in regiji ter vzpostaviti slovenski center za računalništvo v oblaku.” pa je vizija podjetja Stroka Produkt.

»Priznanje za partnerja leta nam veliko pomeni, saj dodatno potrjuje, da Microsoft ceni naš trud, energijo in inovativni pristop, ki našim strankam že vrsto let omogoča stalen razvoj poslovanja in maksimalni izkoristek vlaganj v informacijske sisteme. Partnerstvo z Microsoftom je za nas ključnega strateškega pomena in nam omogoča jasen pogled v prihodnost,« je za agencijanet.si povedal Sandi Markon, direktor podjetja Stroka Produkt. »Že od ustanovitve tesno sodelujemo z Microsoftom, saj verjamemo, da razvija tehnologije, ki nam na trgu zagotavljajo ključne konkurenčne prednosti. Hkrati veliko stavimo na računalništvo v oblaku in ponudbo Office 365, ki je tudi temelj naših poslovnih informacijskih storitev Solutions 365. Microsoftovo priznanje je tako odlična popotnica našim prizadevanjem, da v naslednjih letih s storitvami Solutions 365 pomagamo več kot 7000 uporabnikom

Že več kot tri leta je podjetje Stroka Produkt Microsoftov specialist za rešitve, namenjene malim podjetjem. Potrjene ima tudi strokovne kompetence na področju rešitev za srednje velika podjetja, sodelovanja in upravljanja vsebin, digitalnega trženja, naprav in namestitev ter upravljanja in virtualizacije.

VIR: agencijanet.si

 

 

Dogodki

Stroka Produkt iz Radelj ob Dravi bo na svetovni partnerski konferenci prejelo priznanje 2013 Microsoft Country Partner of the Year, ki je namenjeno najboljšim partnerjem iz posameznih držav.