Search
Close this search box.

Koroški ustvarjalci se predstavijo z novo kolekcijo ” Razcvet “

Društvo D.tajl iz Slovenj Gradca za vse pomladno razpoložene predstavlja novo kolekcijo, ki so jo poimenovali Razcvet.

V društvu D. tajl trenutno ustvarja 13 aktivnih članov. Novo kolekcijo so poimenovali Razcvet. V četrtek, 31. marca 2022 ob 17. uri bodo pred D.tajl Concept Store v Slovenj Gradcu odprli tudi ulično fotografsko razstavo Razcvet, avtorice Nike Hoelcl Praper, ki je njihovo novo kolekcijo unikatnih oblačil in dodatkov, tudi za dom ujela v objektiv na nedavnem snemanju v Rovinju.

Krila in oblekice, torbice in nahrbtnike, uhane in verižice ter vse ostale modne in duhovne dodatke za vas in vaš dom v razigranih pomladnih barvah, od zelene in modre do vijolične in roza bodo na naslovu Glavni trg 25, Slovenj Gradec.

Za vas bodo na voljo tudi ustvarjalci: Stanka Blatnik, Andreja Kragelnik, Tatjana Dragićević, Suzana Seitl, Rahela Mačič, Vesna Jurjec Žvikart, Maja Gorjup, Tomaž Žvikart, Peter Gregor, Jaka Cesar, Jernej Kovač Myint in Karin Potočnik, ki bodo povedali, kako ponovno zagnati lokalno ustvarjanje in kaj novega načrtujejo v zmeraj aktivnem društvu, saj se zavedajo, da je vsaka kriza hkrati nevarnost in upanje. 

Z ustvarjanjem lokalnih, unikatnih izdelkov ljudje zavestno zavračamo množično onesnaževanje planeta s hiperprodukcijo hitre mode. V želji po ponovnem razcvetu kreativnosti in še večjem razcvetu zavesti vabljeni na pomladansko druženje.

Dogodki

Društvo D.tajl iz Slovenj Gradca za vse pomladno razpoložene predstavlja novo kolekcijo, ki so jo poimenovali Razcvet.