Search
Close this search box.

Koroški medgeneracijski center ima novo predsednico

V Koroškem medgeneracijskem centru je v preteklih dneh prišlo do zamenjave vodstva.

Na zboru članov društva so izvolili novo predsednico društva Koroški medgeneracijski center. Dosedanjo predsednico Marjano Kamnik je nasledila Urška Vezonik.

Na Facebook strani so ob zamenjavi predsednice zapisali: ,,Skoraj nemogoče je opisati njeno delo, karizmo, njen pristop do ljudi, zaposlenih, vseh, ki so stopili skozi vrata tega centra. S svojimi izjemnimi lastnostmi in strokovnostjo je center pripeljala na zelo visok nivo, nas ogromno naučila, za kar smo ji iz srca hvaležni.”

“Naša Marjana pa seveda ostaja častna članica tega izjemnega centra in se že veselimo vseh obiskov, ko se bomo skupaj poveselili in dobili kakšno tvojo idejo in kanček tvojega zanosa. Hvala za vse,” so še zapisali.

Ob tem je Marjana Kamnik zapisala ganljive besede: ,,Dragi moji sodelavci, spoštovani prostovoljci in člani društva. Izjemno sem hvaležna, da sem imela čast sodelovati pri nastajanju našega medgeneracijskega centra in čast spremljati kako je z vsako novo aktivnostjo postajal prepoznaven in zanimiv za mnoge ljudi. V času delovanja centra je petnajst sodelavcev dobilo priložnost zaposlitve in pridobilo dragocene izkušnje. Ponos našega centra pa so vsekakor prostovoljci, ki jim začuda ne zmanjka energije. Tako kot je ne zmanjka našim pevkam, igralkam, kuharcam, šiviljam, plesalkam. Medgeneracijski center je po epidemiji ponovno v dobri kondiciji in z odličnim timom. Verjamem, da bo z novim vodstvom, Urške Vezonik, tako tudi ostalo oz. da bo Urška dodala svoj pomemben del tako kot zna le ona.

Dogodki

V Koroškem medgeneracijskem centru je v preteklih dneh prišlo do zamenjave vodstva.