Koroški judoisti osvojili številne medalje na mednarodnem tekmovanju v Oplotnici

Judo klub Oplotnica je organiziral uradno tekmovanje za slovenski pokal za starostne kategorije U14, U12, U10, na njem pa so uspešno nastopili tudi koroški judoisti.

Judo klub Oplotnica je včeraj, 21. 9. 2019, gostil mednarodno tekmovanje v judu. Pokal Oplotnice so organizirali za starostne kategorije U10, 12 in 14, udeležili pa so se ga tudi koroški judoisti.

Kot so sporočili iz Judo kluba Acron Slovenj Gradec, so se po daljšem pripravljalnem obdobju na včerajšnjem tekmovanju nastopili tudi starejši dečki in deklice iz JK Acron Slovenj Gradec in iz JK Ravne na Koroškem, kjer so v konkurenci 224 tekmovalcev iz štirih držav osvojili lepo bero medalj.

Najbolje sta se na tokratnem tekmovanju odrezala Nik Pavlič, do 50 kg in Jevgenija Gajić, do 44 kg. Oba sta osvojila zlati odličji. Srebrno medaljo si je v kategoriji nad 66 kg priboril Ožbej Razgoršek. Bron pa sta si prislužila Jaka Samec, do 42 kg in Maj Kavnik, do 55 kg.

Tibe Komerički in Domen Prednik sta si priborila 5. mesti. Jaka Tušek je bil 7., Matevž Pečoler in Matic Razdevšek pa sta zasedla 9. mesto.

Iskrene čestitke vsem.

Vir: JK Acron Slovenj Gradec

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila