Search
Close this search box.

Koroškega raperja v Ljubljani za nižjo najemnino izsiljevali za spolne usluge (VIDEO)

Na spletu se je pojavil videoposnetek in zgodba Samo Sama, Črnjana, ki ga je najemodajalec želel izsiljevati za nižjo najemnino v zameno, da mu nudi spolne usluge.

OPOZORILO: V videoposnetku je uporabljen grob jezik, grde besede, ki niso primerne za mlajše osebe. Posnetek si lahko ogledajo osebe starejše od 18 let!

Danes se je na socialnem omrežju Facebook pojavil videoposnetek, v katerem Samo Sam, znan raper iz Koroške, po telefonu nagovori svojega (zdaj bivšega) najemodajalca, ki mu je večkrat dal očitno vedeti, da bi za nudenje spolnih uslug dobil nižji znesek najemnine.

“To presega mojo toleranco in mejo čudenja in začudenja,” je povedal Samo Sam na zgodbah na njegovem profilu. Kot je povedal, je pri najemudajalcu živel približno eno leto. Živel je v stanovanju v hiši, v kateri je živel tudi ta lastnik. Lastnik je sicer homoseksualec, vendar to ga ni zmotilo. Kot je povedal, je imel svojega fanta, s katerim sta živela skupaj. Začelo se je, ko mu je najemodajalec pisal, da sta se s fantom razšla in če lahko pride na obisk, kar je Samo vljudno zavrnil.

Kot pove v zgodbah, je moral redno fotografirati števec za elektriko. Ko mu je najemodajalec napisal, da želi fotografije števca, je napisal v smislu, “lahko mi slikaš še kaj drugega”. Večkrat ga je na različne načine zapeljeval, nakar mu je Samo enkrat na hodniku povedal, da to ni mogoče, da niti biološko ni mogoče in, da nikoli v njegovem življenju ne bo prišlo do kaj takšnega.

Čez nekaj časa pa je dobil sporočilo: “Kako se ti zdi ideja, če ti spustim najemnino za 100€, da mi ti v zameno puš** ku***?”

Na tem mestu pa so se zanj stvari zakomplicirale, saj je to bilo zanj dovolj. Imel je točno dvajset dni, da si je v Ljubljani poiskal novo stanovanje. Kot pravi so krediti previsoki, prav tako pa najemnine, stanovanj pa ni.

Zgodbo objavil, ker želi zaščitit naslednjo “žrtev”

Samo je zgodbo delil z ostalimi zato, ker želi zaščititi naslednjega morebitnega najemnika. Zgodbo je in jo bo še delil v javnosti na različne načine.

Ob enem pa je Samo Sam posnel tudi novo pesem na to temo, katere videospot izide že to nedeljo. “V komadu si delam norca iz cen stanovanj in kreditov, ki si trenutno na trgu. Vmes pa povem še to zgodbo,” je povedal za naš portal.

Oglejte si zgodbe na njegovem Instagram ali Facebook profilu.

VIDEOPOSNETEK SI LAHKO POGLEDATE TUKAJ.

Dogodki

Na spletu se je pojavil videoposnetek in zgodba Samo Sama, Črnjana, ki ga je najemodajalec želel izsiljevati za nižjo najemnino v zameno, da mu nudi spolne usluge.