Korošica srečna prejemnica novega avtomobila

Srečna nagrajenka Gordana Šuler se je razveselila Škode Kamiq, ki jo je prejela v nagradni igri »Zapelji se v kulinarično doživetje«. Nagrado sta prispevali podjetji Žito in Podravka Ljubljana.
1000

V Trbovljah je danes v avto hiši Malgaj Gordana Šuler z Raven na Koroškem prevzela svoj novi avto – Škodo Kamiq. To je prejela kot glavna nagrajenka nagradne igre »Zapelji se v kulinarično doživetje«, ki sta jo organizirala Žito in Podravka Ljubljana, potekala pa je v vseh prodajalnah Lidl Slovenija.

»Zahvaljujem se podjetjema Podravka in Žito za avto, ki je moj sanjski avto in mi bo prišel zelo prav. Sem nepopisno srečno in verjamem, da bo še več veselja prišlo za mano,« je ob prevzemu avtomobila povedala Gordana Šuler.

»V okviru nagradne igre »Zapelji se v kulinarično doživetje« smo v Žitu in Podravka Ljubljana podelili še 45 kulinaričnih paketov in 12 darilnih bonov za nakup v Lidlu. Odziv na nagradno igro je bil sicer odličen. Veseli smo, kadar naši izdelki polepšajo vsakdan naših kupcev. Tako vsem prejemnikov nagrad čestitamo, gospe Šuler pa želimo prijetno in varno vožnjo z novim avtomobilom,« je ob predaji glavne nagrade izpostavila Katja Zorc, vodja prodajnega marketinga v Podravka Ljubljana.

Nagradna igra je potekala od 21. maja do 10. junija 2020. Posameznik je ob nakupu izdelkov blagovnih znamk 1001 CVET, Zlato Polje, Lino, Vegeta, Fant, Gorenjka, Eva, Žito in Podravka v katerikoli poslovalnici Lidl Slovenija dobil kupon. Izpolnjenega je poslal skupaj z dokazilom o nakupu ali fotografijo najljubšega kulinaričnega doživetja na Podravka Ljubljana, kjer so izžrebali nagrajence.

Besedilo: Skupina Žito d.o.o.

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije