Search
Close this search box.

Korošci kar 50% ceneje do najboljše zobne ščetke!

Nekoč so zobne ščetke zadovoljivo očistile zobe, a so poškodovale dlesni. Potem so na trg prišle ščetke, ki so bile nežne do dlesni, a so slabo očistile zobe.

Prav temu je želela narediti konec dr. Vesna Kaloh, večkrat nagrajena zobozdravnica in ena največjih svetovnih strokovnjakinj s področja ravnanja zob z nevidnim zobnim aparatom Invisalign. V sodelovanju z japonsko Dentalno univerzo Kanagawa je razvila zobno ščetko s ščetinami iz črnega kremena, ki jo je poimenovala “Premium zobna ščetka VBO”.

Črni kremen je ruda, ki jo najdemo le na skrajno severnem japonskem otoku Hokaido. Nastane s fosilizacijo morskih alg, ki v celičnih stenah kopičijo kremen. Med ščetkanjem se iz ščetin s črnim kremenom sproščajo negativni ioni, kar podaljša učinek ščetkanja, saj se v slini razvija manj bakterij. Posledično je ta ščetka do 40% bolj učinkovita pri odstranjevanju zobnih oblog.

V čem je Premium zobna ščetka VBO še drugačna?

Premium zobna ščetka VBO je zaradi posebne oblike glave primerna tudi za tiste z ožjo čeljustjo, z njo pa dosežete tudi nepravilno postavljene in delno izrasle zobe.

Dr. Vesna Kaloh

Ko smo dr. Kalohovo vprašali, na kaj je pri Premium zobni ščetki VBO najbolj ponosna, nam je odgovorila: “Seveda mi veliko pomeni odličen odziv uporabnikov, ki so naravnost navdušeni nad Premium zobno ščetko VBO. A moram priznati, da mi ob tem dodatni zagon dajejo moji kolegi zobozdravniki, ki so Premium zobno ščetko VBO posebej pohvalili in jo uporabljajo tudi sami. Tukaj bi izpostavila dr. Marka Miljavca iz ljubljanskega Dentavitala, dr. Heleno Komljanec iz Kopra, dr. Domna in dr. Mojco Gros iz Radeč, dr. Janeza Vrboška iz VV Dental Ljubljana, dr. Mojco Novljan iz Novega mesta in še bi lahko naštevala …”

Za bralce Koroških novic kar -50%

Gre za najbolj vročo zobno ščetko na trgu. Na voljo je v različnih barvah in paketih, izbirate pa lahko pa so tako zo odrasle kot za otroke. Naprodaj je v vseh trgovinah DM po Sloveniji, specializiranih trgovinah in lekarnah. Seveda pa tudi v spletni trgovini https://www.vbopremiumtoothbrush.si, kjer boste zagotovo našli najboljši paket za vas in vašo družino, ob tem pa so pri VBO-ju za Korošice in Korošce pripravili prav poseben, kar 50% popust s kodo KOROSKA50 na vse pakete s ščetkami, ki niso že sicer v akcijski ponudbi.

Če kdaj, je torej zdaj najboljši trenutek, da tudi sami poskusite to “čudežno” ščetko in se prepričate, zakaj o njej govori vsa Slovenija.

Dogodki

Nekoč so zobne ščetke zadovoljivo očistile zobe, a so poškodovale dlesni. Potem so na trg prišle ščetke, ki so bile nežne do dlesni, a so slabo očistile zobe.