Search
Close this search box.

Kope znova presenečajo. Sezonske vozovnice so v prodaji, čaka vas veliko novosti

Od danes dalje so v predprodaji smučarske sezonske vozovnice in to na recepciji Hotela Slovenj Gradec. Pripravite se na nepozabno zimsko avanturo. Smučišče Kope vas pričakuje s 13 smučarskimi programi in dvema novima sedežnicama.

Smučišče KOPE zdaj s 13 smučarskimi programi in novima sedežnicami letošnjo zimsko sezono pričakujejo bolj nestrpno kot vselej do sedaj.

Smučišče KOPE so od zadnje zime posodobili in razširili, za večjo dostopnost pa so obnovili tudi cesto, ki vodi do njih. Ob tem niso pozabili na zveste goste. Zato bodo prvim 100-tim ponudili sezonske smučarske vstopnice po ceni za domače – tudi preprodajna ponudba pa je več kot “vroča”.

Še vedno pa velja, kot vsa leta do zdaj, da vam na KOPAH ob nakupu sezonske vozovnice jamčijo 100 dni snega!

Novosti na Kopah

Posodobili so 10 obstoječih smučarskih prog in dodali 3 nove freestyle proge. Za prevoz iz ene do druge točke bosta letos poskrbeli dve novi 4-sedežnici (Kopnik in Pahernik) in ena nova vlečnica (Velika Kopa).

Čakajo vas še širše smučarske proge za še bolj brezskrbno smuko. Odpirajo novo namestitevGrmovškov dom, ki se nahaja direktno na smučišču, s prenovljeno restavracijo in Holcer pubom.

Še vedno velja: “Holcer je zakon in Kope so boooom!” Zabav ob in na smučišču bo letos namreč med vikendi še več. Poleg prepoznavnih domačih in tujih glasbenih imen v Holcer pubu, bodo v Zajčici stregli tudi s spevnimi elektronskimi ritmi.

Foto: Produkcija Bakster

Kaj ostaja tako, kot je bilo?

Imajo proge za pogumne, previdne in otroke. Na in ob smučišču bo še vedno na voljo vsa ponudba za udoben dan na snegu – izposoja opreme, šola smučanja, hitri prigrizki ali domače jedi, glasbeni program, proga za tek na smučeh, doživetje s krpljami in program za otroke.

Program za najmlajše:

Otroke čaka sankališče, otroški poligon, kjer se lahko naučijo prvih zavojev, šola smučanja in deskanja, skupaj z vami se lahko odpravijo na dogodivščino s krplji, se sprehodijo na bližnje vrhove, smučajo na izbranih smučarskih progah, ali pa svoj čas preživljajo v eni izmed dveh pokritih igralnic.

Sezonske vozovniceže v prodaji!

Sezonske vozovnice za Kope so v prodaji! Pripravite se na nepozabno zimsko avanturo. Smučišče Kope vas pričakuje s 13 smučarskimi programi in dvema novima sedežnicama.

Sezonske vozovnice so v prodaji od danes, 22. septembra 2023, na recepciji Hotela Slovenj Gradec. Ne zamudite priložnosti – prvih 100 sezonskih vozovnic že od 249 EUR dalje!

Vir: Kope

Od danes dalje so v predprodaji sezonske smučarske vozovnice
1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Jure
Jure
7 mesecev nazaj

Uboga narava! Kaj pa kaos ob poskusu parkiranja?

Dogodki

Od danes dalje so v predprodaji smučarske sezonske vozovnice in to na recepciji Hotela Slovenj Gradec. Pripravite se na nepozabno zimsko avanturo. Smučišče Kope vas pričakuje s 13 smučarskimi programi in dvema novima sedežnicama.