Search
Close this search box.

Kmkc Kompleks vabi na Boom living room

V petek, 4. 11. 2022, ob 20. uri bosta v KMKC Kompleksu glasbenika Witto in Addict predstavila svoj prvi projekt 2380.

Predstavitev glasbenikov in predstavitev albuma 2380 je povzeto iz družabnega omrežja Facebooka, kjer so zapisali sledeče:

Addict: Addict, večini znan kot Tamše, je stari borec hip hop glasbe na Koroškem. Njegovi začetki ustvarjanja segajo v začetke njegovih najstniških let in je ustvarjal ter sodeloval z raznimi underground izvajalci na Koroškem kot tudi z nekaj zunanjimi izvajalci. Kljub ogromno posnetih komadov sam še ni izdal mixtejpa ali albuma in bo 2380 njegov prvi izdelek, tako kot Witto-nov, s katerim sta združila moči za ta projekt. V preteklih letih je ustvarjal boombap in gangsta rap komade, v sodelovanju s soavtorju tega projekta pa je začel delati komade s pridihom novo dobnih stilov.

Witto: “Witto” je mladi raper iz Slovenj Gradca in je v zadnjem letu izdal 3 komade Streetlife, Pogled na svet ter Moje mesto kateri se je kar dobro prijel med vsemi generacijami in je za enkrat njegova uspešnica. Njegov stil je raznolik, boombap, g funk, modern west coast, uk drill, trap.

V goste so povabili tudi glasbena gosta.

Slick: Tomaž Slick aka Tamzinho aka Dorian smith aka Slickmeister, velenjski reper, ki ustvarja pod založbo wudisban, znan predvsem po zahtevnih shemah in prečudovito ekspresivnih besedilih prihaja v Ravne na Koroškem predstavit svoj ustvarjalni prvenec – album z naslovom sveža plat. Na albumu se Slick popolnoma preda svojim občutkom in s prepričljivo iskrenostjo predstavi poslušalcu svojo dušo. Točno to lahko pričakujete 4.11., kjer vas čaka nepozabna izkušnja. Slick je s svojim prvim albumom in mnogimi nastopi po Sloveniji dokazal da imamo lahko komade, ki kljub svoji introspektivni naravi uspejo vse prisotne postaviti na noge. Pohvale njemu in njegovemu umetniškemu prvencu prihajajo iz vseh strani. Od emkeja, masayah, gheta, mrigo in Ivca in se mnogih drugih. Če si v dvomih, se pridi prepričat, 4.11 v Kompleks. Mogoče pa rabiš svežo plat v življenju.

VorDa: je raper iz Logatca, ki je v zadnjih 4 letih izdal 3 solo albume, 2 EP-ja in 1 mixtape. Z njim prihaja tudi Kej Dou, raper in producent iz Domžal.
Člana ekipe Labirint Crew delujeta pod svojo lastno neodvisno založbo Labirint Records, in predstavljata raznolike trde oldschool boom bap ritme, liricizem, hip-hop kulturo in poosebljene texte v katere prenašata svoj pogled na svet.
Skupaj sta na dan spravila album Pravila Igre in veliko število uspešnih singlov kot so “Minusi Na Kupu“, “Maraton“, “Toto Riina“, “Labirint“, itd.

Za ogrevanje bodo poskrbeli člani Dnevne sobe studio.

Razpored:

  • 20.30-21.30 Jam in druženje
  • 21.30-22.00 Warm up ( Ivč, Deyf in Čiko )
  • 22.00-23.00 Gosta Slick & Vorda
  • 23.00-23.45 Main Deal ( Addict & Witto )

Vstopnina 5 Eur.

Dogodki

V petek, 4. 11. 2022, ob 20. uri bosta v KMKC Kompleksu glasbenika Witto in Addict predstavila svoj prvi projekt 2380.