Search
Close this search box.

Kmalu prihajajo Vuzeniški dnevi, preverite program pestrega dogajanja

V mesecu avgustu praznuje Občina Vuzenica. Vuzeniški dnevi pa že tradicionalno prinašajo veliko dogajanja in letošnjih res ne gre zamuditi.

Vuzeniški dnevu bodo tudi letos prinesli veliko pestrega in zanimivega dogajanja za vse generacije. Njihov dolgoletni slogan je namreč še vedno “Za vsakogar – tudi za vas.”

Letos bodo potekali od 4. avgusta in vse do 15. avgusta 2023. Že tradicionalno bo otvoritev potekala v petek, 4. avgusta 2023, ob 19. uri v prelepem atriju župnišča. Tokrat jo bo pospremila odlična vokalistka Nuška Drašček, ki velja za eno najvidnejših slovenskih pevk, ki občinstvo navdušuje s svojim glasom, odrsko prisotnostjo ter izredno širokim repertoarjem, ki sega vse od opere, samospeva, vokalno-instrumentalnih del do šansona, jazza, slovenske ljudske pesmi, popa, gospela in muzikala.

V petek, 11. avgusta 2023 bodo na svoj račun prišli vsi ljubitelji rocka. V velikem šotoru bo za nepozaben rock žur poskrbel legendarni Peter Lovšin in odlična zasedba Da Džem. Peter Lovšin je v svoji 40 letni glasbeni karieri – tako v skupinah kot samostojno posnel 20 studijskih albumov in prejel številne nagrade. Zagotovo bo razvnel tudi občinstvo v Vuzenici.

Slovenija,Ljubljana 10.08.2021, 10. avgust 2021 Sprejem za olimpijce ,Olimpijske igre Tokio 2020. Benjamin Savšek, Janja Garnbret Tina Trstenjak ,dogodek šport zastave, Pero Lovšin Zoran Jankoviè Foto:Borut Živuloviè/Bobo

V soboto, 12. avgusta 2023 vas čaka v velikem šotoru, ob 20. uri nepozabna zabava z Dejanom Vunjakom in Brendijevimi barabami. Dejan Vunjak velja za pravega žurerja in ljubljenca občinstva. Poskrbi pa tudi za daleč najboljšo zabavo, zato pridite, če bi se radi naplesali.

V ponedeljek, 14. avgusta 2023, ob 20. uri bo veselo v šotoru z Mambo Kingsi, ki si občinstvo v Vuzenici že dobro pozna. Rus, Bart, Vasko in Mare obljubljajo nepozabno zabavo.

V torek, 15. avgusta 2023, na praznični dan Marijinega vnebovzetja, ob 15. uri pa bodo Vuzeniške dni zaključili v narodno-zabavnih ritmih z mladimi perspektivnimi muzikanti in sicer Ansamblom Preobrat.

Podrobnejši PROGRAM VUZENIŠKIH DNEVOV najdete TUKAJ.

Veselo bo, zato praznujte skupaj z Občino Vuzenica tudi vi! Vse prireditve so brez vstopnin. Vabljeni.

Dogodki

V mesecu avgustu praznuje Občina Vuzenica. Vuzeniški dnevi pa že tradicionalno prinašajo veliko dogajanja in letošnjih res ne gre zamuditi.