Search
Close this search box.

Klugler: Država bo med drugim prednostno reševala povezavo med Slovenj Gradcem in Dravogradom

Župan Mestne občine Slovenj Gradec se je danes pogovarjal z ministrico za infrastrukturo Alenko Bratušek.

Župan Mestne občine Slovenj Gradec, Tilen Klugler po telefonskem pogovoru z ministrico za infrastrukturo Alenko Bratušek: “Po telefonskem pogovoru z ministrico za infrastrukturo Alenko Bratušek sem dobil zagotovila, da bo država prednostno reševala prevoznost državnih cest, med njimi povezavo med Slovenj Gradcem in Dravogradom.”

Pri skulpturi ‘S’ v Pamečah bodo glavno cesto obvozili po trasi kolesarke, pri Korošici pa bodo morali postaviti začasen most.

Prav tako je že govoril tudi s predsednikom vlade Robertom Golobom in mu na njegov poziv poslal predlog konkretnih ukrepov za sanacijo škode.

V veliko pomoč, predvsem pri organizaciji humanitarne pomoči, nam je tudi naš poslanec Dušan Stojanovič,” je še dejal Tilen Klugler.

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
mihi
mihi
8 mesecev nazaj

Dušan Stojanovič in vsi bivši koroški poslanci do danes niso za normalno prevoznost ceste Arja vas Slovenj Gradec naredili nič. Vse je razjebano, udrto, naluknjano. Avto mora pa biti vedno tehnično brezhiben. Kaj je to nov asfalt, ta del ceste ne pozna. Naj se huda luknja zruši že enkrat, bo VOC potem čudno gledal, kaj je bilo zgoraj na pobočjih.

Župan Mestne občine Slovenj Gradec se je danes pogovarjal z ministrico za infrastrukturo Alenko Bratušek.