Search
Close this search box.

KKŠ Summer FEST 2023 je odpovedan

Organizatorji so sporočili, da je zaradi izrednih razmer odpovedan tudi KKŠ Summer FEST 2023. Odločili pa so se tudi za izjemno plemenito dejanje. Njihova ekipa že pomaga na terenu. Vse pozivajo, da bodimo solidarni in stopimo skupaj. Čas za zabavo bo znova prišel.

KKŠ Summer FEST bi moral potekati 11. in 12. avgusta 2023. Žal je zaradi izrednih razmer zdaj tudi uradno odpovedan. Takole so organizatorji zapisali v sporočilu za javnost:

Dragi korošci, KKŠ-jevci in vsi ostali. Kot veste so Koroško prizadele hude poplave. Nekatera območja so še vedno v nevarnosti in odrezana od sveta. Na žalost je moči narave podleglo tudi letošnje prizorišče festivala. Zato letos odpovedujemo festival KKŠ Summer FEST, saj izvedba zaradi razmer ni mogoča. Vse, ki ste se veselili našega festivala, prosimo za razumevanje.

Odločili so se tudi za izjemno lepo gesto. Tisti, ki ste kupili vstopnice, lahko zahtevate vračilo. VENDAR vse, ki lahko, pozivajo in prosijo, da vračila ne zahtevate, saj bodo celoten izkupiček od vstopnic ter preostanek sredstev, ki so jih namenili za festival, DONIRALI za odpravljanje posledic poplav na Koroškem.

V ganljivem zapisu dodajajo: “Zdaj ni čas za zabavo, zdaj je čas, da vsi stopimo skupaj in pomagamo našim prijateljem, sosedom in sokrajanom. Naša KKŠ Summer FEST ekipa zato že pomaga na terenu. Čas za zabavo bo znova prišel, do takrat pa bodimo solidarni do drugih in stopimo skupaj.”

V kolikor kdorkoli potrebuje pomoč jih lahko obvesti in njihova ekipa bo priskočila na pomoč.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Vračila kupnine se uredijo avtomatsko, dodatnih informacij s strani kupcev ne potrebujejo. Povračilo kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo). V primeru plačila preko Valu ali predplačila, se vračilo uredi z nakazilom. Na info@eventim.si posredujte vaše podatke, številko naročila in številko TRR računa, da lahko uredimo nakazilo.

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih, kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol – lahko obiščete vam najbližji Petrol).

Dovoljenja za preklic so avtomatsko sproščena, pomeni, da vam takoj uredijo preklic in vračilo.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na njihovih lastnih prodajnih mestih Eventim: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Dogodki

Organizatorji so sporočili, da je zaradi izrednih razmer odpovedan tudi KKŠ Summer FEST 2023. Odločili pa so se tudi za izjemno plemenito dejanje. Njihova ekipa že pomaga na terenu. Vse pozivajo, da bodimo solidarni in stopimo skupaj. Čas za zabavo bo znova prišel.