KKŠ Fest 2020 odpovedan

Utrinek iz Summer Breaka 2018

Ekipa Kluba koroških študentov sporoča, da je zaradi epidemije koronavirusa KKŠ Fest 2020 odpovedan. Fest bi se moral odviti 8. avgusta na Poljani.

Ekipa se je z željo po diverziteti in novih izzivih v letošnjem letu poslovila od Summer Breaka, največjega športno-zabavnega dogodka na Koroškem, in se v duhu tradicije osredotočila na stvari, ki koroške študente povezujejo že od samega začetka. Feste, s katerimi si klub prizadeva v regijo vpeljati več športnih in družbeno-zabavnih vsebin, organizirajo že dobrih 10 let.

Žal pa jim je novi koronavirus prekrižal načrte. »Zadnjih nekaj tednov skrbno spremljamo nastalo situacijo. Zaradi posledic epidemije koronavirusa, ki je močno zaznamovala naša življenja, smo bili primorani sprejeti pomembno odločitev. S težkimi srci sporočamo, da KKŠ Festa letos ne bo,« so zapisali na svoji Facebook strani. Ekipa se zaveda, da sta zdravje in družbena odgovornost na prvem mestu.

»Kljub žalostni novici se naša tradicija nadaljuje. V letu 2021 se bomo ponovno družili z veliko bolj odbitim dnevnim dogajanjem in s še bolj odbitimi večernimi nastopi,« so dodali.

Besedilo: Klub koroških študentov

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila

prijavi se

prijavi se v svoj račun