Search
Close this search box.

Katra Fratar ne počiva – danes se je mudila v Slovenj Gradcu

Katra Fratar se je danes, 28. marca 2023, mudila v Slovenj Gradcu.

Katra Fratar tudi zadnji teden pred žrebanjem novega lastnika, ki bo potekalo v torek, 4. aprila 2023 ob 15. uri pred Dvorano Špic D v Dravogradu, nadaljuje svojo turnejo po Koroški. Danes so se ustavili v Slovenj Gradcu.

Ob tej priložnosti jih je sprejel župan Tilen Klugler, ki je družini Fratar predal donacijo Mestne občine Slovenj Gradec v višini 1991 evrov – znesek, ki je enak letnici, ko je bila Katra izdelana, ter družini Fratar podelil priznanje občine v zahvalo za njihov trud in požrtvovalnost.  Dobrodelna katra Fratar zares združuje ljudi in piše čudovito zgodbo navdiha, saj kot smo že večkrat omenili, bodo zbrana sredstva namenjena Inštitutu zlata pentljica, društvu Junaki 3. nadstropja in Splošni bolnišnici Slovenj Gradec.


Na dogodku, ki ga je povezovala Darja Vrhovnik, se je spet zbrala velika množica gledalcev, ki podpirajo družino Fratar v njihovem dobrodelnem podvigu. Na dogodku so najprej zaigrali učenci Glasbene šole Slovenj Gradec, zapela je Dunja Vrhovnik ter tudi otroci vzgojno-varstvenega zavoda Slovenj Gradec.

Katra Fratar je zares nekaj posebnega, saj povsod, kjer se ustavi, pritegne pozornost in navdihne k dobrodelnosti, kar dokazuje tudi znesek, ki se je do včeraj zbral na računu, kjer se zbirajo donacije. Skupaj se je namreč zbralo že neverjetnih 181.039,43 evrov.

V videogaleriji si oglejte izjavi župana Tilna Kluglerja ter družine Fratar:

V fotogaleriji pa si oglejte nekaj utrinkov z današnjega dogodka v Slovenj Gradcu:

Pa vi, spremljate Katro Fratar na njenem dobrodelnem popotovanju?

2 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
Petra
1 leto nazaj

Tudi učenci iz glasbene šole Slovenj Gradec so nastopili.. Njihovih slik ni. Ravnatelj iz Glasbene šole SG je bil prisoten in še kdo.. Dogodek je bil drugače lep in dobrodošel v Rotenturnu.

A.U
A.U
Admin
Reply to  Petra
1 leto nazaj

Kaj res? Ni slik? Bi dobro pregledali, preden komentirate? Je potrebno omenit vsakega, ki je bil? Lepo prosimo no, za normalne komentarje.

Dogodki

Katra Fratar se je danes, 28. marca 2023, mudila v Slovenj Gradcu.