Kakšen Rimski vrelec bi želeli? Tudi vaše mnenje šteje

rimski vrelec

Podjetje Rimski vrelec d.o.o. je uspešno kandidiralo na razpisu občine Ravne na Koroškem za nakup kompleksa Rimski vrelec. 

Kot so nam v pojasnili v podjetju, želijo v prihajajočem 4-letnem obdobju na lokaciji vzpostaviti sodobno turistično ponudbo ter športno-rekreativne površine, ki bodo namenjene tako turistom kot tudi domačinom. “Idejna zasnova projekta zajema poleg trajnostno zasnovanega hotelskega kompleksa in manjšega glampinga tudi športno-rekreacijske površine z dnevnim lokalom.” so dodali.

Ker pa si želijo ustvariti kvaliteten prostor za aktivno preživljanje prostega časa, jih zanimajo mnenja, pričakovanja, predlogi ali pobude prebivalcev. Pojasnili so, da bodo le-te v največji možni meri poskusili vključiti v pripravljeno idejno zasnovo projekta.

V ta namen so pripravili anonimni anketni vprašalnik, ki ga lahko izpolnite tukaj.

Naj spomnimo, da je ravenska občina v torek s podpisom pogodbe za 286.500 evrov prodala kompleks Rimski vrelec družbi Rimski vrelec, ki je edina oddala ponudbo na zadnjem razpisu. To je korak naprej k oživitvi Rimskega vrelca, jeob podpisu dejal župan Tomaž Rožen. Več tukaj.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.