Kakšen Rimski vrelec bi želeli? Tudi vaše mnenje šteje

Podjetje Rimski vrelec d.o.o. je uspešno kandidiralo na razpisu občine Ravne na Koroškem za nakup kompleksa Rimski vrelec. 

Kot so nam v pojasnili v podjetju, želijo v prihajajočem 4-letnem obdobju na lokaciji vzpostaviti sodobno turistično ponudbo ter športno-rekreativne površine, ki bodo namenjene tako turistom kot tudi domačinom. “Idejna zasnova projekta zajema poleg trajnostno zasnovanega hotelskega kompleksa in manjšega glampinga tudi športno-rekreacijske površine z dnevnim lokalom.” so dodali.

Ker pa si želijo ustvariti kvaliteten prostor za aktivno preživljanje prostega časa, jih zanimajo mnenja, pričakovanja, predlogi ali pobude prebivalcev. Pojasnili so, da bodo le-te v največji možni meri poskusili vključiti v pripravljeno idejno zasnovo projekta.

V ta namen so pripravili anonimni anketni vprašalnik, ki ga lahko izpolnite tukaj.

Naj spomnimo, da je ravenska občina v torek s podpisom pogodbe za 286.500 evrov prodala kompleks Rimski vrelec družbi Rimski vrelec, ki je edina oddala ponudbo na zadnjem razpisu. To je korak naprej k oživitvi Rimskega vrelca, jeob podpisu dejal župan Tomaž Rožen. Več tukaj.

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila