Search
Close this search box.

Kako opremiti dnevno sobo, da nastane udoben, prijeten in obenem praktičen prostor?

Dnevna soba je brez vsakega dvoma eden najbolj pomembnih prostorov vsakega doma, saj konec koncev tam preživljamo največ skupnega časa z družinskimi člani, pogosto pa je ravno dnevna soba prostor, v katerem gostimo tudi goste. Pri opremljanju in izbiri pohištva se zato znajdemo pred niti najmanj enostavno nalogo, saj moramo pravzaprav oblikovati takšen prostor, ki bo primeren tako za sprostitev in počitek, kot tudi za druženje. Da bi dosegli udobno in prijetno vzdušje v prostoru, ki bo za povrh vsega omogočal praktično izpolnitev vseh vaših potreb, je pred prenovo potrebno skrbno načrtovanje in predvsem temeljit premislek.

Prvi korak pri opremljanju dnevne sobe mora vsekakor zajemati natančno merjenje velikosti prostora in razmislek o vašem življenjskem slogu, pa tudi o višini sredstev, ki ste jih pripravljeni vložiti v nakup pohištva. Običajno je najdražji, vendar obenem tudi najbolj pomemben kos pohištva, prav gotovo sedežna garnitura, ki zavzema osrednje mesto vsake dnevne sobe.

Ne glede na to, če so vam všeč velike in razkošne sedežne garniture sodobnega videza, ali pa prisegate na klasiko in se odločate za nakup kavča, smo podjetje Opremisidom pravi naslov za vas. Pri nas boste namreč našli raznoliko ponudbo sedežnih garnitur različnih velikosti in oblik, na svoj račun pa boste prišli tudi vsi ljubitelji kavčev.

Smo že omenili, da se pri nas najdejo tudi udobni počivalniki in tabureji, s katerimi boste pridobili še nekaj več površine za sedenje, hkrati pa dodatno popestrili videz vaše dnevne sobe? Pri nakupu počivalnikov vam mimogrede svetujemo, da izberete nekoliko ožji, višji in bolj pokončen model, če boste na njem večino časa sedeli in brali. V kolikor boste večinoma gledali televizijo in poležavali, pa vam za večje udobje svetujemo nakup nižjega in širšega modela, morda celo takšnega z nastavljivim nagibom naslonjala.

Podoben nasvet velja tudi pri nakupu klubske mizice. Če namreč v dnevni sobi velikokrat gostite goste, je smiselno izbrati nekoliko višjo in večjo mizico, medtem ko bo zgolj za odlaganje drobnih predmetov zadostovala tudi manjša.

Za konec je ostal še en, pa vendar nepogrešljiv kos pohištva v vsaki dnevni sobi, in sicer dnevni regal. V kolikor se sprašujete, če ga lahko najdete pri nas, je naš odgovor da. Poseben del naše ponudbe namreč zajemajo tudi masivni, kvalitetni in trpežni dnevni regali, ki se bodo stilsko podali v vsak prostor.

Seveda pa smo tudi mi stopili v korak s časom in tako v skladu s sodobnimi minimalističnimi oblikovalskimi smernicami, v svojo ponudbo uvrstili tudi všečne TV omarice, ki postajajo vse bolj konkurenčne klasičnim dnevnim regalom.

Pri nas se bo nedvomno našel kos pohištva za vsak okus, če k vsemu temu dodamo še brezplačno dostavo in nakup do 24 obrokov brez obresti, pa je to pravzaprav samo še dodaten razlog, da nas obiščete že danes!

Dogodki