Search
Close this search box.

Kaj smo brali v letu 2023? Hvala vam, spoštovane bralke, spoštovani bralci

Na Koroških Novicah smo v letu 2023 pripravili preko 5.000 člankov, in presegli 10 milijonov ogledov strani. Hvala vam.

Dragi bralke in dragi bralci Koroških Novic,

vstopamo v novo leto 2024 in ob tem želimo izraziti globoko zahvalo vsem vam, ki ste bili z nami skozi vse vzpone in padce minulega leta. Vaša zvestoba je bila temelj našega uspeha.

Leto 2023 je bilo za Koroško polno izzivov, med katerimi so izstopale močne poplave. V teh težkih časih smo skupaj z vami, našimi bralci, igrali ključno vlogo. Članek “Video: Neverjeten posnetek plazu na Graški Gori” pa je bil najbolj bran v letu 2023.

Vaša angažiranost je bila vidna tudi v impresivnih številkah: več kot 27 milijonov interakcij in 11 milijonov ogledov strani na naši spletni platformi. Izmed 5.229 prispevkov, ki smo jih objavili v letu 2023, je bila najbolj obiskana izmed vseh seveda naša naslovnica, sledili pa so pomembni članki.

Med najbolj priljubljenimi vsebinami je bil članek, ki je izpostavljal heroje: “Kdo so junaki, ki so sinoči nesebično pomagali v prometni nesreči in ogreli srca Korošcem?“, članek, ki ni le poročal o dogodku, ampak je prinesel zgodbe o solidarnosti in medsebojni pomoči, ki so ključnega pomena za našo skupnost.

Med vsemi članki izstopa tudi članek o Roku Švabu, ki je spregovoril o svoji neozdravljivi redki bolezni v članku “Korošec Rok Švab spregovoril o svoji neozdravljivi redki bolezni: Življenje je lepo, ne glede na težave“. Ta zgodba ni le odraz poguma in vztrajnosti, ampak tudi izraža vrednote, ki jih cenimo in podpiramo.

Prav tako je bila velika pozornost namenjena naši rubriki prosta delovna mesta, kar kaže na vašo željo po rasti in razvoju.

Posebno zahvalo dolgujemo tudi našim novinarjem in ostali celotni ekipi (fotografom, videografom, marketingu), ki se vsakodnevno trudi, da vam prinaša kakovostno poročanje in sveže vsebine. Njihova predanost, strast in profesionalnost so temelj našega uspeha. Za nas ni praznika, dopusta, za nas ni niti enega samega prostega delovnega dneva v letu.

Posebna zahvala gre tudi našim poslovnim partnerjem, našim oglaševalcem in vsem, ki na kakršen koli način sodelujete z nami. Vaš prispevek, sodelovanje in zaupanje so ključni deli našega uspeha. V letu, ki je bilo polno izzivov in prelomnic, ste bili vi, naši partnerji, stebra, na katerih smo gradili in širili našo vizijo. Zahvaljujemo se vam za vašo neprecenljivo podporo in se veselimo nadaljnjega sodelovanja v letu 2024, s ciljem skupne rasti in doseganja novih mejnikov.

V letu 2024 se bomo še naprej trudili biti vaš zanesljiv in inovativen vir informacij. Zavezani smo k temu, da vas obveščamo, inspiriramo in povezujemo. Zahvaljujemo se vam za vaše zaupanje in podporo. Skupaj bomo ustvarjali še boljšo prihodnost.

Srečno novo leto 2024 vam želi Aleš Uršej, odgovorni urednik, skupaj z ekipo Koroških Novic.

Dogodki

Več iz istega kraja

Na Koroških Novicah smo v letu 2023 pripravili preko 5.000 člankov, in presegli 10 milijonov ogledov strani. Hvala vam.